Meyvebicagi Kızlar çocuğumda süt alerjisi var. 1 ay geçti üzerinden (3 aylık olacağız bir kaç gün sonra ) doktora ne zaman gitmeliyim ? Bozduktan sonra mı bozmadan önce mi? Bozduktan sonra ise ne ile diyeti bozmalıyım ?? Şimdiden teşekkür ederim 🌺🌺
Mom726373 Meyvebicagi kakası düzeldi mi döküntüleri azaldı mı, maalesef doktor kontrolünde açın diyetiniz boşa gitmesin
Omom Meyvebicagi süt alerjisi diyeti fırınlanmış süt ürünleri yiyerek açılır ama bunu kafanıza göre yapmamalısınız. Alerji doktorunun takibinde olun
Nurse42 Meyvebicagi 1 ayı yeterli görmeye bilir doktorunuz bence kendiniz açmayın diyeti önce doktorunuza gidin açılacaksa da o tarif etsin size nasıl açılacağını
Aselask34 Mom726373 1 ayda geçmez bildiğim kadarıyla ben 7 aydır diyetteyim alerji doktorumuzun takibindeyiz ve bu ay sonunda muayenesinden sonra diyet açmaya başlayacağız
Meyvebicagi Mom726373 kakası azıcık kanlı idi. Göğsünde hırıltı vardı geçti. Ağlama krizleri, huysuzluk, uykusuzluk geçti. Döküntüsü yoktu.
Meyvebicagi Aselask34 alerji doktoruna yönlendirmedi. Gidip alerji doktoruna yönlendirilip sonra mı açmalıyım? Yani doktor ne yapabilir bize diyet açmadan ?
Mom726373 Meyvebicagi siz birşey kaçırıyor olmalısınkz kanın kesilmesi lazımdı kaç aydır diyettesiniz hiç mama verdiniz mi
Meyvebicagi Mom726373 hiç mama vermedim 1 aydır diyetteyim kan yok zaten. Süt ürünleri kullanırken çok az kan gördüm kakasında ondan sonra doktora gittim ve sütü kestim ondan sonra hiç kan görmedim çok şükür
Aselask34 Meyvebicagi nasıl yani çocuk doktorunuzmu diyete soktu sizi. Bizim çocuk doktorumuz olabileceğini ama tahlil olmadan emin olamayacağını söyleyerek alerji doktoruna yönlendirdi orda yapılan testler sonucu alerji dendi ve doktor süreci açıklayarak liste vererek diyetimi başlattı
Pinarnehir 1 ay cok az bir sure ben 1 yil diyet yapanları biliyorum.. 6 ay yapmaniz gerek yani cocuk 6 aylık olana kadar doktorumuz demişti. 6 aydan sonra diyet acma var o da fırınlanmış olarak pogacada falan .. dikkat edin danışarak yapın..