Elisaebril Merhaba güzel anneler size birşey sormak istiyorum. Malum havalar çok sıcak 2 aylık bebeğim var su versem mi die düşünüyorum bazen dudakları kuruyor yüzünü yıkıyorum sürekli ve emziriyorum bol bol havalardan dolayı. Sizler napıyorsun su veren var mı hiç ?
Umaybebek Elisaebril su vermeyin ama siz bol bol su için anne sütü zaten sudan ibaret merak etmeyin susuz kalmaz 💛
muazmrv Elisaebril 4 aylıkken vermeye başladım çünkü geceleri çok ağlıyordu az su içmeden beni emmiyordu ağzı kuruduğu için erken verdim. Vermende bı zarar yok ama bikac damla ıslatmak için ver derim
Deletedmom27337 Elisaebril 3 günlükten beri veriyorum. Hele ki yaz günü şuan 4 aylık biraz daha fazla veriyorum yoksa huzursuzlanıyor
plakayerli Deletedmom27337 ne kadar veriyorsunuz Elisaebril benim de 2 aylık bi kere verdim bişey değişmedi tekrar vermedim
Guzelkizimbenim Elisaebril karnını doyurduktan sonra 2 çay kaşığı verebilirsiniz karnı dolmasın die vermeyin diyolar doktorlar
pogcayanakannesi Elisaebril bn 2 aylikken bir cay kasigi veryordum su an 8 aylik olcak 7 gun sonra bi problem yasamadim
34_21_23 Elisaebril 2 aylığız anne sütü+mama ile ilerlediğimiz için veriyorum zaten havalarda çok sıcak
nazmeliselifikra Elisaebril benim kızım yaz başladığında çişini daha az yapmaya başladı, bana doktor çok sıcaklarda daha çok emzirmemi ve su vermemi söyledi, 3.aya girdiğinden beri veriyorum, şu an 4 ay 7 günlük
Birprensannesi12 Elisaebril gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ver bacım çocuğun susuz kalmasin ama hazır ve kaynamış su verin inan doğduğundan beri veriyorum ilk doğduğu zamanlar damla damla verirdim şimdi 5 aylık icebildigi kadar veriyorum zaten çok fazlada icmiyor
stella Elisaebril fazla verirseniz böbreklere zarar ama birkaç çay kaşığından zarar geleceğini sanmıyorum. Sen verdin mi dersen ben 4 aylık olana kadar vermedim çünkü zaten kıştı sütüm çoktu gerek duymadım ama havalar ısınınca verdim artık
EceEgemen28 Elisaebril merhaba cnm bnm oğlumda 2.5 aylık hem meme hem mama ilerlediğini için hemde hava çok sıcak olduğu için ben günde 1-2 çay kaşığı veriyorum su, kaynatılmış soğutulmuş şekilde. Bir zararı olacağını da düşünmüyorum netice de su yani vücudun en büyük ihtiyacı