Minikpofuduk Kızlar 5 bucuk aylık Bebeğim var grip oldu bi kere daha hasta olmustu doktor surup falan yazmıstı onları içiremiyorum geri cıkarıyor ateşi falanda yok onerebilceginiz bisey varmı😒
Gizemmyigit Minikpofuduk ıhlamurun içine bir kaşık pekmez katıp içiyorum benmde kızım hasta:( geçmiş olsun
Aytenesn Minikpofuduk emİrebiliyorsanız bol bol emzirin tek tedavisi bu çok geçmiş olsun acil şifalar
B007 Minikpofuduk canım sürekli serum fizyolojik yap ıhlamur içirebilisin çok şükür iki günde atlattık bu şekilde ❤️
Huzurum42 Minikpofuduk ayni ayda kizim grib.oldu oksuyor calpol verdi dr sadece serum fizyoljik siktim geçti
Gycl Minikpofuduk limonu ikiye bölüp suyuyla ayak altina üstüne masaj yapmanı öneririm. C vitamini emilimi hızlı olacağı için bebeginizde hızla iyileşir inşallah 4 aydan sonra uygulanabilir
Duygu34 Minikpofuduk ıhlamur içiriyorum bnde bütün bi kış ıhlamur içiriyorm hasta olsada olmasada çok şükür grip olmuyorz koruyor
Miniginannesi Minikpofuduk canim ben ogluma grip oldugunda bol bol burnunu temizliyorum ayaklarinin altina limon suruyorum basucuna sogani ortadan ikiye bolup karanfil batiriyorum Ve bol bol emzirin.Rabbim sifa versin insalllah
Askutella Minikpofuduk canım burnuna süreklş serum fizyolojik yapıcaksın bide anne sütü alıyorsa sık sık emzir kendiliğinden geciyor
Minikpofuduk Askutella yapıyorum canım surekli sıkıyorum cok sukur keyfi falan yerinde sadece grip burnu akıyor ve hapsuruyor
Mucizemmmm Minikpofuduk canm bnm oglumda grip bu surup vetdi doktor ne kadar icirsiysem geri cikardi tektr gotruo gosterdim bu surubn tadi kotu begenmemis baska suruo yazdi