teacher_mommy Sedakyhn yürüteç çok tavsiye edilmemekle beraber, doktorumuz 8-9 aylıkken başlatabilirsiniz demişti.
cydcvk Sedakyhn yürüteçi hiç bir doktor önermez geç yürümeye parmak ucunda yürümüye sebep olur. Bebek erkekse sağlık açısından da tehlikeli. 9. Aydan sonra diyolar genelde. Ben yürüme arkadaşı aldım erken yürüdü kızım
Minnossareannesi Sedakyhn 6,5 7 aylıkken başladı hiç sevmedi zaten önce bi deneyin derim birinde almadan boşuna aldık gibi bişey oldu emekleyip tutunup kalkmayı daha çok seviyor binmiyor örümceğe
Yusuf20 cydcvk yürüme arkadaşı aldıktan kaç ay sonra yürüdü bizde yürüteç kullandık halen yürümüyor 1 yaşında
Sedakyhn Secl maşallah 😊 biz de 4 ay 6 günlüğüz bindirmek istedim de kafasını tam tutamıyor diye koymadım
cydcvk Yusuf20 2 hafta içinde yürüdü canım benim kızım 13 aylık. 11 aylıkken çok rahat yürüyordu koşuyordu. Şimdi duvara tırmanacak nerdeyse ama benim kızım çok zayıf belki ondan erken yürümüştür bilemiyorum. Ama yürüme arkadaşını tutup tutup ittirmek bebekleri motive ediyor. Yürüteç tembelleştiriyor
cydcvk Sedakyhn yürüme arkadaşını ben 6 aylıkken almıştım canım. Oturduğu yerde önündeki oyuncaklarla oynadı 9. Ata kadar. Zaten erken ayağa kalktı benim kızım çok zayıf. Bir hafta tutunup kalkmayı öğrendi yürüme arkadaşında. Ertesi haftada ittire ittire yürümeyi öğrendi. Bikaç hafta sonra da bıraktı kendi yürüdü
bikerem Sedakyhn 5 aylikken koymaya basladim 8 aya kadar bindi oglum,simdi 9.5 aylik artik istemiyir yuruteci
Yusuf20 cydcvk bizimkide yarın 13 aylık olacak hiç kalkma yürüme yok.kanepeye inip çıkıyor destekli yürüyor.bizimkide zayıf ama yürümüyor
cydcvk Yusuf20 yürür canım illaki sağlıkları yerinde olsun. Muhtemelen yürüteç yüzünden tembelleşmiş eninde sonunda yürüyecek
bikerem Sedakyhn suremiyordu tabi ama dimdik duruyordu,bi de sunny baby nin alti minderli modeli,ayagi yere degil bariyere geliyordu. 15 20 gunde profesyonel oldu. Simdi 9ay 23 gunluk,ilk adimlarini atti bile🥰 cok heyecanli