Kızlaaaar öncelikle hepinize merhaba 2 gn önce tuvalet için post açmıştım oğlum 20 aylık ve 5 gündür tuvalete başladık dünden beri çişim var demeden kendisi gidip yapıyor tuvaletlerini kaçırmıyor silmem içinde çiş diye beni çağırıyor asıl sorunum şuki uykusuzluktan ölecem gece altına kaçırıyor mamadan kaynaklı süt içiyor uyurkende uykusundada tuvalete kaldırdığımda gidiyor 2.ye kaldırdığımda hortluyor ama birdaha uyutamıyorum sabaha kdr zor uyuttu babası uyuduğunda 10du ve mama vermedi babası uyurkende vermedi ve 3 e kadar çiş yapmadan uyudu mama yüzünden işedine eminim yani bu sorunun üstesinden nasıl gelicem ne yapmam gerekiyor mamayı içince çok işiyor ama içmeyince feryat figan uyuyor sabaha kdr uyanık olmasa kesinlikle mamayı içmeden uyumazdı kıyameti koparırdı bazı gecelerde deniyorum mama yerine su verip bıraksın diyorum ama illa mama diye feryat ediyor gene hortluyo ne yapmam lazım sizin bilgilerinize çok ihtiyacım var kafayı yiyecem yoksa zaten 5 aylıkta bir kızım var kızı zor uyutuyorum uyuttm artık yatabilirim diyorum oğlum uyanıyor 36 saatir hiç uyumadım