ReisinKizi Selam kızlar. Burda bir annenin bebeğinde görmüştüm dizlik takmıştı bebeğine, sizlerden kullanan var mı? Emeklediğinden dolayı diz kapakları kararıyor sanırım kızımın, sizin bebişleriniz emeklerken de kararma oldu mu fark ettiniz mi??
nursocum ReisinKizi yok hiç olmadı tam bu aylarda emekliyordu. Bişey takmamak daha iyi diye biliyorum kemikleşmesi için
Bal-Kaymak ReisinKizi kararma ne kelime mosmor şuanda. 😂 Takmak iyi mi değil mi bilemiyorum ama. Almamıştım zamanı gelince alırım diye sonrada üstüne düşmedim. Başkaları görünce kir sanıyor. Bana yıka diyemiyor ama ay bizde bugün çocuğu yıkadık falan diye laf sokuyo😂😂 en son gel bide sen çitile bakalım dicem . Tövbe ya napayım çocuk evi günde 500 kere turluyo peşimden. 😂
AntikSokrates ReisinKizi ben aldım ama bir iki kez kullandım kızımın bacaklarını sıkıyordu kangren olucak diye korkmuştum 😅
ReisinKizi nursocum hımm benim pek bi bilgim yok. Hiç görmemiştşm hatta dizlik takıldığını ama kararma olur diye aklıma geldi. Takmamak en iyşsi öyleyse
GlshNgyhn Bizim evde halı yok. Emeklemeye başlayınca almam gerekir mi oyun halısı alsam sadece salona yeter mi
Bal-Kaymak ReisinKizi Erkek 🙈 bayılırım kısa tulum şort giydirmeye ama milletin lafından gına geldi. Bilmiyorum valla geçer mi😁