Mercimekkoftesi Hanımlar merhaba, 15 günlük bebeğim var. Ağızdan da popodan da çok şükür çok güzel gaz çıkarıyor ama sürekli sanki popodan gaz çıkaramıyor gibi kendini sıkıp ıkınarak ağlıyor. Neden olabilir ? Kabız değil, çişini de yapabiliyor bi sıkıntı yok.
Soe Mercimekkoftesi benimki de çok güzel gaz çıkarıyordu ama hala gazı varmış meğer. Çıkar çıkar bitmiyor sürekli gazlı 😀
Melin16 Mercimekkoftesi Akşam bunun İcin acile gittik bizde 15 günlüğüz ıkınarak ağlıyordu gazını yada kakasını çıkartırken uykuyada dalamıyorduu bu yüzden. Kan ve kaka tahlili yapıldı bişey cıkmadı.Gazları yeni yeni simdi basladıgı için olabilir dedi yada sizin yediğiniz gazlı yiyecek yada içeçek cocuga da gecmış olabilir dedi yani bişey cıkmadı bizde. Ve ben dün kola içmiştim bugün bişeyi yok cok sükür
Mercimekkoftesi Fatma69 görünürde herhangi bişey yok ama tabi bi doktora gözüyle bakamam ben. Olmadı bi doktora götüreyim 🙏🏻
Mercimekkoftesi Melin16 size de çok geçmiş olsun 🙏🏻 Kola bende içiyorum ondan mı oluyor ki ya 🤦🏻♀️ Bi de ben hem meme hem mama veriyorum, mama acaba bağırsak tembelliği mi yaptı diye düşünmeden edemiyorum 😕
Soe Mercimekkoftesi gaz yediğiniz içtiğinize dikkat edin gaz yapan şeylerden uzak durun. Ben bi de gaz damlası aldım onu veriyorum.
Mekmek Mercimekkoftesi bağırsak gelişimi olmadığı için anne sütü kolay sindirilebilir bir besin ama mama sindirimi zor ondan kaka yapmamış olabilir
Melin16 Mercimekkoftesi Ben ondan diye düsündüm cünkü bugün hiçbir sıkıntımız olmadı. Ama siz mamada kullanıyormussunuz belki oda etkiliyor olabilir onun sindirimi anne sütüne göre daha zorlu öyle okumuştum.
Elif1407 Mercimekkoftesi gaz maalesef bizde acile gittik hem alttan hem üstten çıkarmasına rağmen gundr 5 6 sefer kaka yapmasına rağmen röntgen çekildi ve cok fazla gazi var o yüzden ağlıyor ve ıkıniyor dedi doktor poposundan uyaralım dedi hortum gibi birsey taktılar hic ağlamadı ama baya gazini aldılar hala devam ediyor tabi
Mercimekkoftesi Elif1407 ooff çok geçmiş olsun 🙏🏻 Nasıl bitecek bu gaz ya 🤦🏻♀️ Bnmki bugün hiç kaka da yapmadı 😭
Elif1407 Mercimekkoftesi teşekkür ederim sizede cok geçmiş olsun inşallah atlatırız biran once cok küçük olduğu için gaz damlasi önermiyor doktorlar rezene cayi içiyorum ben bide adacayi ve aci elma yağı var aktardan aldim ayaklarinin altina ve göbeğine 1 2 damla damlatip masaj yapiyorim ayaklarini ileri geri hareket ettiriyorum biraz daha rahatlıyor
Merykrc Mercimekkoftesi bağırsakları hemüz gelişmediği için çok normal gaz sancısı çekiyor benim bebeğimde öyleydi (sab simplex, nırse harveys colex işe yaradı)
Mercimekkoftesi Elif1407 bende bacaklarını ileri geri yapıyorum, karnına masaj yapıyorum ama ekstra yağ falan kullanmadım hiç
Mekmek Mercimekkoftesi 24 günlüğüz benimki de öyle 1 haftadır çıldırma ya başladı gazdan kıpkırmızı oluyor ıkınıyor geriniyor emmeden sonra mutlaka çıkarıyorum gazını emerken zaten popodan yapıyor ama hala gazlı 3 ay sürermiş bu durum çekeceğiz.. GAZ’amız mübarek olsun
Mercimekkoftesi Mekmek 3 ay nasıl geçecek bize 🥲 çok üzülüyorum öyle görünce, elimden de bişey gelmiyor kendimi çok kötü hissediyorum
Mercimekkoftesi Mekmek olabilir, sütüm yetmiyor şu an için sezaryen oldum, yeni yeni gelmeye başladı. O yüzden mama desteği veriyorum sütüm çoğalırsa bırakcam mamayı 🥺
Elif1407 Mercimekkoftesi ben yağdan fayda gördüm deneyin derim bide siz süt ürünleri pek tüketmeyin çok gaz yapıyor