Tugbaozkul Kızlar merhaba oğlum 5aylık dün uyandığında gözlerinde sarı çapaklanma vardı,çaylı pamukla temizledim ama tekrar oldu gözler biraz kızarık fikri olan var mı ? 🌹
Nrnbirol Tugbaozkul canım bizdede vardı. Ben ellerimi güzelce yıkayıp göz pınarlarına masaj yapıyorum aklıma geldikce şimdi hiç çapaklanmıyor lakrimal kanal var o tıkalıdır ondan oluyordur yada üşütmüştür
Bsraayh Tugbaozkul belki mikrop kapmıştır bizimde çok oluyo bi gözü geçti ama birinde ara ara oluyo doktor damla verdi birde kaynamış ılımış su veya çayla ellerini temz tut sil dedi benm oğlumunda çok sık oluyo
Umut1818 Merhaba canim benim oglum dogunca oylydi ve 3 ay sonra tamemen kendiliginden gitti fakat birden ortaya cikmissa bence bir doktora goster usumus olabilir veya elerini gozune sokmus olabilir sana temizlemen icin birsyler verir daha cabuk gecer InsAllah
Nrnbirol Sevgi1 internetten bakarsanız daha iyi anlarsınız lakrimal kanala masaj diye belki iyi anlatamayablrm
Regen Tugbaozkul kim dedi? Yanlış işlemler yapıyorsunuz bence çay ya da anne sütü. Su ile silersiniz geçmezse doktora götürürsünüz bi damla verir