deryaortac Merhabalar arkadaşlar benim bebeğim 3 ay 12 günlük atak dönemi bu zamanlarda mi başlıyor ve 35 gün mü sürüyor bilgi verirmisiniz bu gün çok ilk günü sanırım çok mızmız ve kucağımda susuyor bilgi verirmisiniz lütfen
berenduha deryaortac ne sen sor ne ben anlatayım kardeş tam olarak atağa girmişsiniz Allah yardımcımız olsun bizim bitmesine bir ay var yakında huniyle gezicem
Koala06 deryaortac 3 ay 15 günlük bebeğim. Evet canım uzun sürüyormuş. Kafayı yemek üzereyim wc ye zor gidiyorum…. uykuları bölük pörçül.Hemde uyku rutinini oluşturmuştum ne güzel 3 uyku yapıyodu gündüz. Şimdi her uykusu en fazla 30 dk.. allah yardımcımız olsun
deryaortac Beybikolarr Allah’a şükür yarilamissiniz biz başındayız daha ne yapacak nasıl davranacam bilmiyorum bol bol sabır versin allah
Deletedmom_49 Oy oy neler çekiyorum. Meme reddinden…… 4 aylık olduk bugün. 3.ayin başından beri böyle
Feyzaumay Deletedmom_49 benim kızımda 3 aylık oldu memeden emmek istemiyor sağdığımı sütü içiyor ama memeye yatırınca ağlıyor nasıl baş ettiniz Acaba bir yolu varmı sadece uyurken emiyor
deryaortac Koala06 Canım hasta gibi inliyor mu bu atakta yoksa hasta da ben mi atak olarak adlandiriyorum
Koala06 deryaortac Memedeyken çok inliyor ,Emerken falan. Sonra sinirleniyor bi anda çığlık çığlığa almaya başlıyor. Süpürge sesini uyurken açıyodum ona alıştığı için ama artık emerken bile açıyorum hatta beyaz gürültü açıyorum ozaman susup emip uyuyo anca
Deletedmom_49 Feyzaumay Çok zorluyorum ben ya oyunlar oynuyorum sonra memeyi tutuyorum sürekli duş aldiriyorum falan. Hiç biberon kullanmıyorum ben. Takviye verceksem hep kaşıkla.
Yeniaanne Emme de sizlerinde mi sorun var kızlar ya meme reddi değil ama öncekine göre azaldı gece daha çok emer oldu bez takip ediyprum normal ama sayısı