Denizeylem Kızlar kızımı ayırcam 20 aylık oldu sabaha kadar meme meme her neyse de herkes diyordki bu sıcaklarda memeden kesılmez hasta olur doğrumu ? Bunun bi zamanımı var
-erCansu- Denizeylem yoo artık cidden yemek yemez hale gelip her dk meme istiyorsa kesersin su içer 🙃 vala büyük rahatlık istahlari açılıyor uykuları düzene giriyor
AlmilaDoga Denizeylem yaz aylarında biz yetişkinlerin bile sıcaktan iştahı azaldığı için dr lar önermiyor en azından yemek az yese bile emiyor diyorum çünkü kestiğimde yemekte az yerse gene bunu göze alamıyorum o yüzden ekim ayında falan düşünüyorum
Denizeylem -erCansu- ay Allahım inş herkes bana kes rahat etceksın diyor gerçekten cok tükendım gece defalarca uyanıyor asla yemek yemiyor memeden dolayı mahvolduk artık kesicem dayanamıyorum aşırı bagımlı umarım unutur
Ebrutoprk Denizeylem unutur canım hemen direk kesme ilk baş gündüzleri emzirme ben o şekilde yapmıştım sonra sabır taşı aldım aktardan sürdüm memeye bir daha istemedi 🤣 şimdi de 27 aylık tuvalet eğitimimizde bitti şükür
-erCansu- Denizeylem yani bnm oğlum hiç su icmezdi Mesela yemek yemezdi bnde en azından emio demek için 31 aya kadar bekledm ne deliymisin ya hepsi düzene girdi 1 bck ay olcak keseli
Alya34 Ebrutoprk Sabır taşı ise yarıyo mu memeden kesmek için benim oğlum 25 aylık bende kesmek istyrm