zhrayca2001 Bebeğimi emziriyorum sadece anne sütü alıyo. Ama buğün kaka yaparken farkettim köpüklü kjpüklü çıkarttı daha sonra sıvı gibi balgam gibi beze aktı yaparken de koca adamlar gibi ses çıkarıyo neden acaba normal mi bu
zhrayca2001 TheBaby öyle mi bilmiyordum öyle dendiğini teşekkürler araştırıyım tekrardan o zaman doğru ismiyle
TheBaby zhrayca2001 Karşına alerji çıkacak direk. Sakın hemen inanma okuduğuna. Ben çok araştırdım. Alakası bile çıkmadı
zhrayca2001 TheBaby aynen alerji çıktı ama bitane prof da dediğin gibi dio anne sütü alanlarda ara sıra görülmesi normalmış. Kakası ilk normal çıktı hep normaldi zaten ilk hormal kaka yaptı altını alacaktım bacakları kaldırınca gördüm ilk defa yenice devam edeceğini sanmıyorum ederse doktoruna mesaj atarım zaten ama sanmıyorum yani
zhrayca2001 Deletedmom_49 sürekli mi bu şekildeydi kakası mukuslu kaka diolar ona yani en azından benim gördüğüm öyle mukuslu yaptı benimki ilk defa
Nilaraa Bizde de kopuk oluyor bazen mukusta goruyorum ama alerjik bi bebek degil, kopuk icin gazi cikiyor diyolar. Baya sivi bi kakasi var benim kizimin. 2 gunde bir yapiyor. Ne ishal ne kabiz duzeni bu anlayacagini
zhrayca2001 Nilaraa aynı canım benimde öyle kabız değil ishal değil sürekli mukusda yok bakalım bidaha olacak mı bakalım alerji sanmıyorum bende olsun