Lonca Ağzına emzik ve memeden başka hiçbirşey sokmuyor diğer bebekler meraklı olur herşeyi ağzına götürür istek bile yok değişik geldi neden acaba
Zlm Lonca bazı bebekler dünyayı agizlariyla keşfeder bazıları elleriyle ille her bebek eline verileni ağzına sokacak diye birşey yok ne güzel işte ben kızım ağzına birşey atmasın gözümden kaçmasın diye kara kara düşünüyorum 😄😄
Helbest49 Lonca 7.5 aylik oglum ayni hic birsey goturmuyor agzina eline birsey verince atiyor bende endiseleniyorum
Mensurece Her bebek bir olmuyor bence. Kızım 3 aylık neyi tutsa ağzına götürüyor. Hiçbir şey bulamazsa eli ağzında. Ama komşumun kızı da 5 aylık. Bir ara elini ağzına götürdü ama hiç eşyaları oyuncakları ağzına koymadı.
Lonca Büyüğüm 2buçuk aylıkken tutmaya ağzına götürmeye başlamıştı bu ağzına değse bile ağlıyor korkuyor sanki
Lonca Aslında endişelendiğim tek o değil oyuncaklara uzanıp ellemeye yeni başladı eline takarsak durur ağzına zaten götürmüyor ablası çok erken başladı herşeye aslında yerde gönmeye fln başladı ama annelik işte endişe ediyor insan neden diye