Melin16 Merhabalar herkese 15 günlük kızım var hep sarı sulu kaka yapıyor sık sık doktor normal dedi bunun için. ama akşamdan beri yeşilimsilikler var kalanın içinde acaba bu normal mi başına gelen var mı. Neden acaba öyle
Melikeeeecansuu Melin16 bnm bebegımde oyleydı ılk sıyah yapar sonra yesıl sonra sarı dedı yesıl yapınca üşüttü sanmıstım doktor oyle soyledı korkma
Ayaz13 Melin16 yeşil sebze yediysen yeşil olabilir , mama veriyorsan mamadan olabilir , yeşil kaka , mukus , burunda hışırtı , vücutta döküntü , huzursuzluk bunlar da varsa süt ürünü alerjisinden şüphelenip doktorunuzu sorabilirsiniz .
Melin16 Ayaz13 akşam acile gittik kaka yaparken ağlıyordu kaka ve kan tahlili yapıldı hiçbişey cıkmadı orda cıkarmıydı acaba süt alerjisi olsa. Burunda hısırtı degilde sümükçük vardı çektim fizyolojik serumla.
Ayaz13 Melin16 kaka tahlilinde çıkabilirdi belki diye düşünüyorum kakada kan da olabiliyor çünkü burundaki hışırtı burnu temizlediğinizide de geçmiyor bi süre daha izleyin yeşil kaka devam edecekmi diye belki sadece üşümüştür
HilalinAnnesii4 Melin16 Benim ilk kızımda süt alerjisi vardı o testlerle çıkmıyor canım alerji testi yapıyorlar öyle öğreniliyor
Melin16 HilalinAnnesii4 hımm öğrendiğim iyi oldu pazartesi kontrolümüz var tekrar bi sorayım hem ozamana takip ediyim bakalım tesekkür ederim.