Asli32 Glsm123 ben sen anlat karadeniz hastasıydım ama onu falan geçti uzun zamandır izledigim en iyi dizi hercaiiiiii
Glsm123 Asli32 bende çok seviyordum sen anlat karadenizi ama malesef bozdular katlettiler diziyi resmen
AygulSina Glsm123 izlemege deger bir dizi trt1de oluyor. Kuzgun guzel leke yeni baslasi oda guzel esim cukuru izliyor
Ayxanimm19 Yasak elma.kadin.sen anlat karadeniz.bizim hikaye..Hercai.elimi brakma.zengin be yoksul hepsini ozliyiorum 😂ama en gizeli.Hercai ve kadin
Glsm123 Ayxanimm19 maşallah bütün dizileri izliyor sun 😂😂😂benim oğlundan pek vakit kalmıyor akşam 10 dan sonra bizim tv açılıyor 😂😂😂
Almilam Glsm123 Koro, piyanist, Ayla, yedi numaralı koğuştaki mucize ve bütün marvel filmleri. Özellikle galaksinin koruyucuları ❤️❤️
Arven10 Glsm123 brigdet jones un günlüğü un 3 filmi var hepsi çok eğlenceli tavsiye ederim daha ağır film arasanız Kadın Kokusu etkileyici bir filmdi
Arven10 Glsm123 brigdet jones un günlüğü un 3 filmi var hepsi çok eğlenceli tavsiye ederim daha ağır film arasanız Kadın Kokusu etkileyici bir filmdi