Srky Ya arkadaslar bebek konusundan biraz farkli ama 😂 oyun tavsiyeniz varmi ya playstoreda yukleyebikecek😁 guzel zevkli bir oyun varsa tavsiyelerinizi bekliyorum😂😂 tek derdimiz bu olsa😁
green Hanımlar boşverin oyunu bakım yapın kendinize boş vakit buldukça.Ben böyle bakım deyince karşımdaki bana boş vaktim yok diyordu meğersem oyun oynuyor muş millet 😂😂😂😂😂 sonra da koca kaçtı diyorlar ben anlamadım ki
Srky green hem bakim hem oyun hem kocaya ilgi hem cocuguma ilgi hem ev temizligim herseyin ustesinden geliyorum sukur ☺️ Ve esimle birlikte oynuyoruz oyunu 😂
green Srky kendinizi bana kanıtlamaya çalışmayın kendinizi kendinize kanıtlayın :) iyi işte ne kadar güzel 🏆🏆
Srky green ben kendimi size kanitlamiyorum ki bunu nerden cikartiniz sadece cocuk var diye kendinizi salmaya gerek yok sevdigimiz seylerde yapabilirim demi yani. Yazdigin seyi hemen baska here cekmeniz hic hos olmadi yalniz kendinizi kanitlamalar falan🙄 degisik bir dusunceniz var
Srky green ayrica ben sizin ilk yorumunuza gulerek icimden hic kotu niyet gecmeden yorum yazdim ama siz cok farkli bir duusnceyle yorum yaptiniz ya hela olsun
IrmakDuygu KaSeAy aynen😋 bilmiyorsunuz galiba oyun oynayan kadın bakımsız kadındır çocuğunu ihmal eden kocasına ilgi göstermeyen kadındır nokta👊🏼😋
Srky Egem bende pubg oynuyorum esimle aksam kizi uyutunca esim ben arkadasim abim toplaniyoruz cok zevkli ama bikiyorum gibi biraz farkli oyunlar istiyorum
green Amaaan 😂😂😂😂 valla neyin ne olduğu çoook Açık üstüne alınanlar da alınmış.Benim yazdığım şeyi gerçi 15 kez okusanız da anlamanız gerçekten imkansız olduğu aşikar o yüzden sustum ben 🥰
green Srky canım benim yok hayır ben zaten baştan beri seni kastederek yazmadım,burada böyle bir konu geçmişti ben onu kasteddim aslen şakaya vurmuştum yani
green Srky Estağfirullah üzülürüm şimdi gerçekten,ben siz gibi dürüst insan görmedim siz hakkınızı helal edin,bebişinize size sağlıklı ömürler dilerim bol bol oyun oynayın inşallah 🥰 sağlıcakla kalın