Yigitarasyunus Resimdeki gibi Bezinde leke görüyorum kan değil turuncu gibi Sünnet olalı 2 ay oldu buarada a bebeğim 4 ay 10 günlük başına gelen veya bilgisi olan varmı acaba
arc-1521 Yigitarasyunus bizim sünnet olmadı 2,5 aylık bi kaç gün önce yaşadım buraya yazdım susuz kaldığı için dediler yaşayan anneler su vermeye başladım ve bi daha olmadı
Haticeackgzzz Yigitarasyunus yetersiz beslenme ve susuz kaldığı içinmiş doktor öyle demişti bezde leke vardı kiremit rengi gibi
Yigitarasyunus arc-1521 ben aslında suda veriyorum biraz çoğaltayim ozmn öyle takip edeyim çok tşk ederım
arc-1521 Yigitarasyunus rica ederim çok terliyorlar belki az gelmiştir. Ben hiç vermemişim dr anne sütünde var demişti ama artık veriyorum nasıl rahatlıyor kuzum
arc-1521 Yigitarasyunus bu arada sanırım 2 aylıkken sünnet oldu nasıl geçti bende düşünüyorum pandemi tekrar girmeden büyük oğlanı 5 aylıkken yaptırdım çok iyi oldu bebekken şimdi de izmirdeyiz dr araştıracağım nasipse
Yigitarasyunus arc-1521 ben sıcaklar başladi vermeye başladım ama anne sütü diye düzenli ve çok vermiyordum bugün coglatim İnş geçer
arc-1521 Yigitarasyunus inşalalh benim bebeğim çok hareketli daha da hareketlenmeden olsun istiyorum sağolun
Yigitarasyunus arc-1521 kesinlikle doğru düşünüyorsunuz benim oğlumla yigenim oldu 9 aylık ti çok zorlandilar bezini actirmiyoe açınca direk elini atıyor sürekli sürünmek istyr