Dmlafrkn Kızlar ilk bebeğimde acaba bu tutunup kalkma yatarken mi yoksa otururken mi oluyor benim oğlum 8 buçuk aylık tutunup kalkmaya çalışıyor otururken bizden bile tutunup kalkmaya çalışıyor ama çok uzun sürekli ayakta duramiyor normalmi acaba 🤔
Mom987 Dmlafrkn Normal. Benim ki benden tutunup kalkmaya çalışıyordu ben destek veriyordum alttan zamanla oturur dengesi
Ates_mami Dmlafrkn normal tabiki. İlk zamanlar uzun süre ayakta kalmayıp devriliyorlar. Mantıken de oturur emeklerken tutunup kalkması kolay. Haftaya 7 aylık olacak oğlum. 2.3 gündür koltuga sehpaya emekleyip gidiyor. Tutunup kalkıyor. 2.3 dk orada ayakta kalabiliyor. Sonra dengesi bozulmazsa düşmüyor. Geri oturuyor
Dmlafrkn Mom987 teşekkür ederim sabit duramiyor zaten kurtlu biraz hemen tutunup kalktığı yerden başka bir yere gitmek istiyor 😂
Ates_mami Dmlafrkn fark etmez. Otururken de kalkabilir. Emeklemeden yürümeye çalışıyor demekki küçük adam
Dmlafrkn Ates_mami Sanırım çok istedim emeklemeden ama istemiyor emekleme pozisyonuna getiriyordum ayağını duzeltiyordu😂
Dmlafrkn Ates_mami emeklemeyincede kendi kendine oturmuyor işte 🤦🥴 Biraz geç oluyor motor gelişimi emeklemeye bebeklerde