mltmkrkl Kızlar ayran detoxu yaptım dün ki kilom la bugun ki kilom arasında 1.5 kilo fark var bugun son gün inşallah kalıcı bir gidiştir bu 🤣
mltmkrkl Mgorgun61 canım 10 da kahvaltı ediyorsun domates salata yumurta ama ben dün etmedim ditek 10 da o çorba ile başladım 1 kg yogurt 1 litre su karıştırdım içine 8 kaşık nohut mercimek bulgur haşladım saat 8 e kadar 2 saatte bir içtim bu kadar
Kubrakara Çoğu ödemde olabilir 🙂kaç kilosunuz kaç vermek istiyorsunuz bende 75 den 62 ye düşdüm 9 aylığız 55 olmak istiyorum emzirdiğim için çok zorlamıyorum kendimi ama dikkat ediyorum
mltmkrkl Kubrakara ben doguma 82 ile girdim 5 aylık olcaz nerdeyse şuan 65 dogum kilom çıktım hedefim ilk etapta 60 canım bende emziriyorum
Kubrakara mltmkrkl 😍 bu detox bende daha önce yapmıştım içine dereotu pulbiber koyardım ben tadını beğenmiştim fırsat buldukça haftada en az 3 günde de Leslie yapıyorum birde YouTube dan Seher akgülün kürlerine bak baya kilo verenler var boooolllll var ya eksiler canım 😊😊😊
mltmkrkl Kubrakara valla 5 ay sonra dogum kilomu görünce tartıda açlık falan kalmadı bende 2 gün de 2 kilo diyor ama 1. 5 şimdiden gitti inşallah yarına kadar 1 kilo daha gider 🤣
mltmkrkl Thebabyy He bende yeni görmüştüm çok ac kalınacak bi şey de degildi o yüzden yapayım dedim zaten sadece 2 gün kilosu normal olanlar ayda 1 fazla olanlar ayda 2 defa yaoabiliyomuş yağ yaktığı yazıyordu ama ne kadar doğru bilmem sürekli tuvalette idim
mltmkrkl minirea canım gazdan ziyade ilginç bir şekilde çok tuvalete çıkardı detox sonrası günde ama ishal degil normal
mltmkrkl Dn123 geçişi olmadı canım 2 gün akşamına bıraktığım halde çünkü yogurdum bitti ve çok acıktım 1.5 kilo verdim