kucukprensinannesi Burda zaman olarak uygun yazıyor ama sizce 4.aydan sonra mı girişsem bu rutine yoksa şimdiden mi? 3 ay 11 günlük
Balkizlarim kucukprensinannesi ben tam 3 aylikti baslamistim 19 aylik hala cok şükür devam ediyoruz 💝
Koala06 kucukprensinannesi 2 au 25 günlükken başladım bende bu haftalar bozuldu sadexe o da atak haftası sanırım. Uyku düzeni var çok şükür sadece desteksiz uyutma kaldı onu da ilerleyen aylarda düşünüyorum
Deletedmom_29 kucukprensinannesi Instagram kullanıyorsanız Tunalihayat hesabından uyku düzeni örneklerine bakın 3 aylık bebek için. Ben çok geç farkettim bu uyku konusunda ne yapmam gerektiğine…
Balkizlarim kucukprensinannesi her gun aksam 7 de yikiyorum 7 .30 a kadar konusma kitap okuma masaj diye gittim 15 ayliga kadar en gec gece uykusuna 8,30 da yatar eger cok uykusu varsa biberonunu verip direk kendi uyuyor 🥰
kucukprensinannesi Koala06 gündüzleri benim oğlumda uyumuyorda akşamları 9 10da uyutuyorum desteksiz uyutmaya geçmek için sormuştum
Koala06 kucukprensinannesi Hmm ben daha desteksiz uyutamıyorum canım sanırım biraz sabrım yok. Atak haftası diş vs bunlar geçince düşünüyorum 6 . 7. Aylarında hem ozaman odasına da alıştırmak istiyorum anne yanı yatağına artık sığamıyor sürekli döndüğü için
Balkizlarim kucukprensinannesi ozel bir şey yapmadim uykusu geldigi an kendisi uyuyor yastigini vs alip ben sadece pis pis yapiyordum bazen keyfi ayakta sallama oluyor öyle 🌺
Balkizlarim kucukprensinannesi zaten o zamanlar yikayip masaj yaptirip emerken uyuyor du ekstra olmadi ani gelisti hepsi 🌺