Ashly90 3 ay 5 günlük olduk 3 ay kontrolünde dr kilo alımının az oldugunu söyledi persentil cizgisine göre mama takviyesine basladık .ilk dogudugnda da beriyorduk ama kesmiştim . Şimdi son günlerde memede durmak istemiyor kafasını diğer tarafa çeviriyor. Anca ayakta gezerek emzirebiliyorum . Atak dönemi oyuzden mi yoksa hemen bibereon mu erkiledi. Eds yi de kabul etmiyor artık . Ne yapmam gerwkiypr bir fikir verin :(
1prensesannesi Ashly90 atak donemindendir bende o kadar cok ayakta emzirdim ki. Yada mamayi biberonla veriyosaniz meme reddi yapabilir
R_y_M Bende de ona benzer bir sorun var emme süresi azaldı 3.ay atağı diye internetten bak sanırım bizim bebekler depresyon da 😕
Ballar Bende aynı sorunu yaşıyorum 2 ay 20 günlük bebeğim ilk ayında kilo alımı az olduğu için mama başladı doktor ve o gün bugündür devam istiyorumki sütüm çok olsun hiç mama almasın ama olmuyor kafayı atıyor meme redddii:( bende çok ğzülüyorum bi kere biberona başladım artık napmam lazım önerisi olan
Candy_liz Ballar alıştırma bardağı, şırınga, kadeh, kaşık biberon, eds, finger feeding yöntemi biberonun alternatifleri size en uygununu deneyebilirsiniz, benim kızım da biberon aşığı, alternatifleri deniyorum😔