Ysm Selam anneler, menenjit aşısı ile ilgili düşünceleriniz nedir, yurt dışında yaygın yapılıyormuş Türkiye’ye yeni geldi yaptıranlar fikirleriniz nedir ?
Milasmomm Ysm Rota'yı atlattık araştırmalar bitti derken bide bu çıktı 💁♀️ Ama yararlı olduğunu düşünüyorum biz daha yaptırmadık ama araştırma içindeyim bende 🤔
Gonul_celen Ysm yeni gelmedi aslında MenA normalde 9-12 ay olarak yapılıyordu yine özel tabi şimdi menB versiyonu da gözüktüğü için aşılama yapılmaya başladı. 7. Ayda ilk doz yaptıracağız biz
Deletedmom200 Ysm biz nimerix geçen ay yani 4.ayda başladık nimerix bu ay yapalım dedi kararsızım ben sonra mı vurduran DIE
DesorLiviya Ysm menenjit a tipi eskiden de turkiyede vardi ama b tipi yeni çıkti piyasaya ben her ikisinide yaptirdim doktorumuz kesinlikle yaptirmami onerdigi icin yaptirdik
Minikprensannesi Ysm ben yaptırdım ilk gun ateş yaptı sonra geçti iyikide yaptırdım çunku artık neyın nerden bulaşacagı hiç belli olmuyor bazen gece oluyor acıle gidyoruz bir sürü insan geliyor kalabalık alanlarda bulunuyoruz yapılmalı siye duşunuyorum