Deniz3402 2haftadır sürekli dönme isteği emekleme isteği bitmiyor uyurken. Haliyle sürekli uyanıp duruyor. Bunun sonu yok mu ne zaman sonlacanak yatakta dön dön uyutmuyor kendihi gözü kapalı sadece hareket ediyorrrrrrr. Düzelir mi
Meryem1316 Deniz3402 benim bebeğimde öyle . Sağını solunu yastıkla düZenledim . Dönemiyor dönmeyince de uyanamıyor 🙂🙂 dönünce nefes alamayacak diye korkuyordum çözümü böyle buldum
balyanakannesi2 Deniz3402 dönme bitiyor emekleme başlıyor. Emekleme bitiyor kalkıp oturma başlıyor. Sanırım hepsini yapmayı öğrendikleri zaman biticek🤦♀️
Canisi21 balyanakannesi2 ay gece uyanıp emekliyor mı bide, yandım, bir aydır dönüyoruz, emekle ve oturmada gelince ben daha bir üç ay uyuyamam gibi
Tombisss Deniz3402 benim bebeğimde aynı yan donuyo sürekli yada yüzüstü yatmaya calisiyo uyurken agliyo gece bin defa uyaniyo ne zmn geceleri deliksz uyuyack artık 🤷
03032020 5 aylığız bir haftadır böyle dönüyor sürünmeye çalışıyor poposunu falan kaldırıyor uyanıyor geri dalamıyor bütün gece kısır döngü içindeyiz 🥲
balyanakannesi2 Canisi21 uykusunda yapıyor. Geçen gece oğlumu yatağın ucunda şans eseri yakaladım. Yatağın etrafına sandalye dizdim sonrasında.
Aalya Deniz3402 hahaha aklıma kızım geldi 😅ilk dönmeyi ögrendiginde ilk emekleme pozisyonundan oturma pozisyonunu ögrendiginde gece uyanır yapardı. Geciyor ama 😅 bir yerde okumustum bebekler bir seyleri ögrendiklerinde onları yapmak ıcın heyecanla uykudan uyanırlarmıs cok tatlı gelmişti♥️