Pamuk_annesi54 Merhabalar … covid aşısı yaptirdigim halde grip gibi olup benim testte yonlendirdiler ve sonuc pozitif çıktı siz tecrubeli anneler basindan gecenlere sorum .. 1 yaşinda bebegim var 2 gün önce doktora goturdum ateşlendi diye doktorta kulak ve bogaz iltihabi oldugunu soyledi verdigi ilaclari kullaniyoruz tek kuşkum şüphemm kızıma geçer mi geçmiş midir coooookkkk endişeliyim lütfen beni aydinlatın yaa napacam ben 🤕🤕🤕🤕
prensler_-_ Pamuk_annesi54 Asiyi ne zaman yaptırdınız ve hangi asiydi canım çok geçmiş olsun belki kızın gecirmistir ateş var ise iltihap tabondan kaynaklanmış olabilir çocuklar hafif atlatıyor diyor lar 3 uzu olan bir arkadaşım geçirdi bebekleri grip tarzı olmuştu ateş olmuştu o kadar dedi
ikimelekannesi_ Pamuk_annesi54 canım emziriyorsan tamamen steril şekilde emzir ve köy yerine sakin onun dışında yaklaşma gerekirse sütü sağ biberonla ver bende geçirdim covidi bir buçuk sene olacak o zamanlar kızım daha küçüktü meme emiyordu falan zor oldu ama ondan daha kötüsü bugün eşimin bir müşterisi gelmiş konuşmuşlar falan adam mezarlığa gidiyormuş bir yajini vefat etmiş laf arasında şey demiş bundan bir hafta incede 2 yaşında ki yavrumu coronadan oldu onu gelip gömdük eşim i kadar etkilenmiş ve uzulmuski hemen bana söyledi neye ugradimi şaşırdım ilk kez bir bebeğin olduğunu duydum lütfen çok dikkatli olun tamamen streil gezin ve bol bol yiyin için vitaminler alın ve ufak spor hareketleri yapın direncinizi kaybetmeyin otura otura yata yata insan daha çok halsizlesio daha hasta oluyor
Baltopu Pamuk_annesi54 çok geçmiş olsun,merak etmeyin bebeğinize antikor bgecmistir hicbisey olmaz Allah’ın izniyle
Pamuk_annesi54 prensler_-_ tesekkur ederim Aşımı gectigimiz salı gunu yaptirdim 2.doz zaten ne olduysa ondan sonrasinda aksaminda basladi şikayetlerim çok korkuyorum kızım da da varmidie diye😔😔
prensler_-_ Pamuk_annesi54 Korkma canım inşallah Rabbim sizi korur … Ben de hamileyken geçirdim inşallah bir an önce atlatırsın çok zor bir durum Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah bebeğine bişi olmaz içini ferah tut Rabbim sizi korusun … Bebeğine odaklan kendine de iyi bak umarım ailenle filan temasta bulunmamissindir
Nghn1- Bende covidliyim, bebeğim daha 14 günlük ve napıcagımı bilmiyorum, çok korkuyorum, önce sarılık geçirdi 3 gün yoğun bakımda yattı, şimdi ben ve babası pozitif çıktık , psikolojikten çöktüm resmen 😢
Elf-b Nghn1- öncelikle geçmiş olsun, bebeğinizi emzirin bırakın çok fazla temas etmeyin ama ondan da önemlisi önce psikolojinizi düzeltin. Bebeğiniz için kendiniz için😊