Tuala Bebeğinizi kaç dakika emziruyorsunuz benim bebeğim 10 dakika zor duruyor memede doyuyor mudur fikri olan varsa söyleyebilir mi
30undabiranne Tuala ay benimkide en fazla iki tarafı toplam 7-8 dk emiyor. Bende doymadığını düşünüyorum uykuya dalmakta zorlanıyor ondan sonra baya uğraşıyorum
Longstry Tuala bende sizin gibi dk sayarak emziyordum ama sütünüz yeterince geliyorsa 5 dkkakika emse doyuyorlar zaten doymazsa ağlar uyuyamaz
Sinemty Tuala sıcaktan memede bunalıyor olabilir, benim 2 aylık bebeğimde son zamanlarda aynı öğlenleri sağıp biberonla vermeye başladım
Nurcannn Kaç aylık acaba. Benm de bebeğim uzun süre emdiği de oluyor kısa süre emip kafasını çevirdiği de oluyor aç olsa da ağlar diye düşünüyorum
Nesrinisa Kızım üç buçuk aylık 10 dk emziriyorum 2 saatte bir fazlası olunca kusuyor. Havalar çok ısınalı biraz dengesiz olmaya başladık sıvısız kalmasın diye veriyorum 2 saat geçmeden 5 dk falan tutuyor.
30undabiranne Tuala yani emmek ister ama ne bileyim hiç uyumuyo tam doyduğunda güzel uykuya geçiyor. gazı falan oluyo bazen ara sıra gazını çıkartıp gene deniyorum 3dk falanda öyle emiyo 😁 bütün şansımı deniyorum.
Nesrinisa Tuala günde en az üç kere kaka yapıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum ama aralarınız çok uzun elinizden geldiği kadar verin. Kızım sadece geceleri 4 saat bekliyor uykudan aklına gelmiyor 😁kalktığında çok iştahlı oluyor ağlıyor meme vermeden susturamıyorum.
cansuakyz 40 günlüğüz her iki memeden 20 dk emziriyorum. Bazen zorlanıyor oyun yapıyor ancak mecburen zorla içiriyorum 5 dakikayla zaten o suyu alıyor son 10 dk da doyuyor. Çiş ve kaka sayısı da güzelse tamamdır zaten