Nurcannn Ayliz06 aşıyı devlet karşılamıyor mu acaba ben yeni duyuyorum şuan sizden bn geçmi kaldım 5.5 aylığız rota virüs aşısını karşılamıyor diye bliyordum sadece
Zeyynep Ayliz06 biz 3 buçuk aylığız 2 3 gün önce yaptırdık baxsero ve nimenrix 3 er doz olcak 13. Ayda sonunu vurcaklar
DryMom14 Ayliz06 Uzman doktorlar tarafından belirtilenler şu sekilde: " Menactra aşısı: 9-23 aylık çocuklara en az 3 ay arayla iki doz, 2 yaşından 11 yaşına kadar olan çocuklara ise tek bir doz şeklinde yapılır. Nimenrix: 12 aylıktan itibaren tek bir doz şeklinde uygulanır. Her iki aşıda kas içine enjeksiyon şeklinde uygulanmalıdır."
Esra_deniz_erhan Biz ilk bexsero yaptırdık 7. Ayda ama değişebiliyor bazı doktorlar rota virüsüyle aynı ayda yapıyormuş 1 yaşına kadar ise bitmiş oluyormuş özel aşıları bizim doktor 4 doz istedi 3 bexsero 1 nimerix 7-9-15 aylıkken bexsero 13 aylık ise nimerix vurulacak
Zeyynep Nurcannn geç değil devlet malesef karşılamıyor baxsero ve nimenrix 3 er doz yaptırcaz baxsero dozu 600 nimenrix e 400 verdik 1000 TL toplam 3000 olcak yani
Aka2520 Biz ilk dozu 13 aylıkken yaptırdık nimernix. 14,16,28 diye devam edeceğiz. Bir yaştan önce çok istemiştim ama doktorumuz gerek yok demişti🤷♀️