Melikeyigitemre Güzel anneler mama kulanıyorum bir yakınım keçi sütünden mama var dedi onu al gaz ve kabızlıga iyi geliyor dedi ama fiyatı 400 gramı 70 tl 😯 yeter artık fiyatlar çok uçtu bu mamadan kulananlar varmı ben bugun aldım kulandım ama iyimi degilmi fikir almak istiyorum yardımcı olurmusunuz .😊
G_ADAN Melikeyigitemre golden goattan bahsediyorsanız bende kullanıyorum çözünmesinden kilo aldırmasından kokmamasından tadının ve kokusunun güzel olmasından ve anne sütüne en yakın süt vs. Daha bir çok şeyinden memunum
shdemir Melikeyigitemre Bende hipp combiotik kullaniyorum 900 grami 140 lira. Gaz kabizliga cok iyi geldi. Tavsiye ederim
Yigitismom Similac tavsiye ederim. Anne sütüne yakın gaz yapmıyor. İçerisinde laktoz oranı ve hurma yağı Yok. Kilo lamını güzel diyorlar. Bende iyice araştırdım başladım bir sorunumuz yok
G_ADAN Aydiles ben mamayı içirip omzuma gazını çıkarmak için koyduğum an alttan üstten gazı çıkıyor Allaha şükür. Ama malum her bebekten bebeğe değişiyor bir şey diyemiyorum 😊
Aydiles G_ADAN evet normalde benim bebeğimde öyleydi ama golden goat mama aşırı gaz yaptığından gece sürekli kıpır kıpırdı, 2 kutu almıştım hatta son kutu bitmeden attım gitti😀