Pandaliii Sevgili anneler sezeryan doğum yapan biri olarak sizlerden teselli almaya geldim 🤗 sezeryan doğum yaptım 5 gün oldu yürümekte çok zorluk çekiyorum. Çömelip kalkamıyorum zaten ayrıca aşırı bir bel ağrısı var. Bu süreçte evimde bana destek olan insanlar var fakat kimsenin minneti altına girmek istemiyorum çok çekiniyorum birilerinden bişey isterken. Sezeryan annelleri ortalama kaç gün sonra kimseden yardım almadan rahat eğilip kalkabildiniz. Kendi işinizi kendiniz görebildiniz. Nolur desteğinize çok ihtiyacım var. Hepimiz sağlıkla büyütelim bebişlerimizi inşallah 🌸
BeyzaLivaLeyla Pandaliii 1 hafta 10 güne bir şeycik kalmıyor çekinme iste herkesten bende senin gibiydim lohusalık vurdu sonra beni içime ata ata kafada kurar oldum birde her gün duş al çok iyi geliyor ♥️
25moonlight2021 Pandaliii normalde 1 hafta 10 güne kadar toparlanılıyormuş ama ben antibiyotik ve ağrı kesici içmediğim için 20 gün sürmüştü 🤭
Sweetdream Pandaliii seni tedirgin etmek istemem ama 3.gün kendi bakımımı tek yapmaya başlamıştım. Benimde aşırı sırt ağrım vardı hatta dedim kesin felç oluyorum ama sanırım spor geçmişim olduğu için dayanma seviyem yüksekti canım. İnan hepsi geçiyor kendini hiç strese sokma anın tadını çıkart lütfen çocuğuna odaklan merak etme bir süre sonra her iş sana kalıyor uzat ayaklarını bir tek bebeğinle ilgilen🥰🥰
Aren Yani bünyeden bünyeye değişiyor iyileşme süresi,ben 1 haftada ayağa kalktım.Agir işler dışında günlük işlerimi yapıyordum.Tabiki aylar sürmüyor sizinde geçicek moralinizi bozmayın sabır edin ve bol bol yürümeye çalışın.
surass Sağlıkla büyütün inşallah 🌺 10 gün sonra toplamış olursunuz kendinizi. Ama bu dönemde yardım istemekten hiç çekinmeyin bence çünkü siz iyi olucaksınız ki bebeğinize daha iyi bakabilesiniz. Zaten yanınızdaki insanlar size yardım etmek için oradalar.
KayraSancarMomM Pandaliii şey olmasın ama ben hastaneden geldiğim gün kendim işlerimi yapmaya başladım kalkamıyordum eşimin yardımıyla kalkıyordum eğilerek yürüyordum ama her işimi kendim yaptım o yüzden çabuk toparlandım 1 hafta demedi çok canım yandı ama dayanmıştım
Fatmabkdmr Ben 1 haftada toparladım yürümede zorluk çekiyordum ama korse takınca daha rahat yürüdüm. Ağır olmamak koşulu ile evimin işlerini yaptım kendim.