maggie Merhaba bebeğim 8 aylık olacak yakında ama ben ona çorba olarak hangi çorbaları yapabilirim hala bilmiyorum sebze çorbası yoğurt çorbası ve tarhanadan başka bir şey yapmıyorum fikir verir misiniz
Pembepanterr maggie Mercimek,yayla,yoğurtlu mısır çorbası,tavuk suyu çorbası,ezogelin,kırmızı pancar çorbası vs yapabilirsiniz 😊 kırmızı pancarda kaka kırmızı çıkıyor ama 😀
Bebegimm1 maggie semizotu çorbası kabak karışımlı sebze çorbası Kıymalı patatesli corbalar fasulye corbası mercimek falan benmde aklıma niyeyse cok cesit gelmiyor
Waris maggie Hazır yaz dönemi domates zamanıyken şehriye çorbası yapabilirsiniz. Bebekler seviyorlar. Ama sadece çorba düşünmeyin artık 8 aylık olmuş daha katı köfte tarzı birşeyler de verebilirsiniz. Ben bütün sebzelerin köftesini yapıyorum bazen içine kıyma ya da balık da koyuyorum. Kendi yedikçe kızımın daha çok hoşuna gidiyor.
Asyanesrin Waris ne balığı kullanıyorsunuz acaba bizde 9 aylık daha hiç balık vermedim bide sebzeden köfte nasıl yapıyorsunuz tarif verirmisiniz rica etsem 🙏
Nazli_07 maggie Tereyağında az un kavur.İcine irmik at biraz salça sonra su koy kaynayinca kuru nane koy.Yedir.Ben bunu haftada 2 defa yapıyorum kızım severek yiyor.
Cascas19 Nazli_07 1 yaştan önce salça baharat tuz şeker yasak diye biliyorum ama. 🙄 Gene siz bilirsiniz..
Cascas19 maggie nefis yemek tariflerine 8 ay, +8 ay 8+ ay vs gibi şeyler yazarak tarif bakabilirsiniz. 😊
Nazli_07 Cascas19 Bebeğinize salçasını kendiniz yapın.Bir sıkıntı olmaz.Tuz yok baharat yok zaten.Ona bakarsanız tarhana oldukça baharatlı ve tuzlu ama veriliyor 1 yaş öncesi 🤔
Gunes_kiz maggie tarhana çorbası, yoğurt çorbası, şehriye, sebze çorbası, yeşil mercimekli erişteli çorba yapabilirsin
Pembepanterr maggie pütürlü şeyler veriyor musunuz ıspanak yemeği verebilirsiniz yada brokoli haşlayıp yoğurtlayabilirsiniz karnabahar yemeği pişirelirsiniz benimki yiyordu 1 yaşına girdikten sonda ağzına zorla bazen sürdürüyor
fatosd36 maggie arpa şehriye çorbası verdim sevdi tavuk sulu daha lezzetli oluyor kabaklı bulgur çorbası kabaklı pirinç çorbası karışık sebze çorbası tarhana bende bakıyorum yavaş yavaş acelemiz yok