GizemCengiz Biberon temizleme cubuklarindan aldim ucu sungerli olanlardan fakat emin olamadim ucundaki sunger mikrop tutmaz mi?siz biberonlarin temizligini nasil yapiyorsunuz?
Bsrsdf GizemCengiz sirkeli su ile kaynatıyorum 5 dakika biberon kalıntıları suyun icinde gözle görülebiliyor işe yarıyor yani
Poncique GizemCengiz biberon temizleyici özel sabunlar var. Minoris markasının var hem doğal hem de bebekler için özel üretim. Ben ondan aldım hiç açılmamış bulaşık süngeriyle bi güzel temizliyorum. Arada kaynar suyla kaynatıyorum mis gibi
Burcu35 GizemCengiz Bulaşık süngerini 4 bölüyorum küçük küçük belirli aralıklarla kullanıp atıyorum ve sadece buna kullanıyorum. Böyle çözüm buldum
SevcanEbrar Bu yüzden hiç o aparatlardan almadım. Sıcak suda bekletiyorum sirkeyle, bazen bulaşık makinesine bile attığım oluyur tabi tekrar sıcak suyla çalkalıyorum ne olur olmaz diye.
MetehanSevda SevcanEbrar benim bebegim kuvezde kalmisti orda gordum hastanede bile bulasik makinasiyla yikiyolar biberonlari
Babe Haftada 1 emzik ve biberonunu kaynatiyorum gunluk olarak ta e bebekten likit biberon temizleyici aldim onunla yikiyorum sunger firca vs surmem likitten döküp sicak suyla iyice yikiyorum temiz havlunun uzerine koyup kurutuyorum
GizemCengiz Babe ben de nuk markasinin emzik ve biberon temizleyicisini aldim ama nasil kullanacagimi bilmiyorum gelsin gorcem
GizemCengiz MetehanSevda aslinda makinada isi cok yuksek die arada atilip sonra tekrar kaynatilabilir
Durununannesi_ MetehanSevda benimki de küvezde kaldı. Biberonları sterilizatörde her kullanımdan sonra steril ediyorlardı.
SevcanEbrar GizemCengiz hergün kaynatmıyorum haftada bir anca. Hergün kettle kullandığım için sıcak suyum oluyor o arada biberonu da çalkalıyorum.