Elmel Edaaras emmiyorsa hiç 120 ile benim kızımda 44 gunluk 90 verince hala ac gibi ama 120 içince 3 saat acıkmıyor bu ara da emmiyor ben sağarak veriyorum sütü süt artı mama sütüm nr kadar çıkarsa mama ile 120 e tamamlıyorum sende eğer ki emmiyorsa ilk 90 ver vaktin hala ac bi 30 daha yap
Zeyynep Edaaras her çocuk bir olmaz benim 3 aya kadar 90 Cc içti yeni 3 buçuk aylıgız daha yeni yeni çoğalıyo 120 bazen 150 bazen 110 içiyo bi ölçek fazla yap dene bi
Btlazz Edaaras meme +mama veriyorum çok açsa en fazla 75 cc veriyorum fazlası midesini zorluyor ve kusuyor hazmınıda yapamıyor zorlanıyor. Sık veriyorum ama zorlamıyorum bebeğimi
Uraz58 Edaaras 60-90 arası vermelisin fazlası bağırsaklarınu zorlar ve midesini genişletir. Benim oğlum 6 aylık olmak üzere 120 içiyor+Meme
Uraz58 Edaaras birde mamayı 3 saatte bir ver doktor bana öyle dedi sindirimi anca oluyormuş kısa ve sık beslemek iyi değil dedi
siyah3430 Benimki premature doğdu. 48 günlük. 30-40 arası veriyorum. Akşamları 90a kadar çıkıyor. Fazlası burnundan dahi çıkıyor. Bebeğin kendi alım gücüne bağlı. 2 gündür meme almaya başladı hep reddediyordu.
Elmel ikiprens_annesiii hayr canm önce sütümü sagip veriyorum baktım doymuyo ondan sonra mama yapıp veriyorum
MiraLeyal Edaaras 40. günden sonra 60 cc vermeye başladım bazen 90 yapıyorum içmiyor. Şuan 2 ay 14 günlük anne sütü + mama veriyorum genelde günde iki yada üç defa
Elmel ggmom canm o bebeğin kilosuna göre değişir sen onu sağlık ocağında ebe veya doktora veya kendi doktoruna sor şimdi ek gıda veriyorsan anne sutude içiyorsa miktarı farklı olur
ggmom Elmel teşekkürler yeteri kadar süt bıraktım annem ayarlar artık duruma göre bir gün idare edeceğiz mecbur 🙁
Gigyyy Edaaras her bebek farkli tabi biz o zamanlar sadece mama ile besleniyor bu arada 90 -100 CC çıkıyorduk deneyin ,azar azar arttırın