Yesim14_ 6 aylık bebeğim uyutuyorum 1 saat sonra uyanıyor ve yatakta dönüyor o şekılde ağlayarak uyanıyor lütfen yardım edin çare bulamaıyorum süreklı böyle uykusunu alamıyor geceleri süreklı memede uyuyor artık gücüm kalmadı
Poncikannesi606 Yesim14_ 10 aylık bebeğim aynı durumda. Çare yok dönüyor mız mız mız. Yer yatağın varsa ser yere. Biz yorganları serip üstüne Bi çarşaf atıyoruz yere. Sabaha kadar dön dön dön 😄öyle uyuyo
Tortilla Yesim14_ 1 yasında 6 aydan beri aynı durumdan dertlıyım sınırlenıp uyanıyor dönmekten.sabaha kdr meme agzında oluyor sonra. Suan azaldı ama hala dönüyor.
Han30 Yesim14_ bizim de sabaha karşı öyle🤦🏼♀️ Dönüyor hemen yüz üstü uykulu uykulu aglamaya başlıyor. Ben geceleri tutuyorum bazen dönmesin diye uykulu oldufu için dönemiyor uyuyor ama sabah 5 den sonra uykusu açılıyor gün aydınlanıyor 😑
Hilalumay Yesim14_ yer yatağı şer canm kızımda öyleydi yatağında sürekli döndü kendini uyandırdı alan dar olduğu için 1 aydr yer yatağında yatıyor çok rahat sabaha kadar bazen uyanmaz döne döne uyuyor
Yesim14_ Poncikannesi606 ay ne donmek ya uykuda kaç kere dönüyor artık gücüm kalmadı öyle yapayım bari çare yok artık
Meyrau Poncikannesi606 😂 bizdede durum aynı bende o şekilde bi çözüm buldum yerde istediği gibi döne döne uyuyor gece bazen kapının orlardan topluyorum dönmüş gitmiş 🤣 beşiğinde saat başı kalkıp emiyodu sürekli
Yesim14_ Tortilla 1 yaşına kadar ben ne olurum acaba çok zor gerçekten meme süreklı ağzında 1 saatte 1 uyanıyor süreklı kesıntisiz 8 saat gece uykusu diyor doktor 2 saat uyusa bana yeter
Sanem_05 8 aylığız oğlum da öyle. Yan dönemeyince rahat edemiyor ağlıyor döndürüyorum sonra zaten yanıyor. Yüz üstü uyumaya çalışıyor korkuyorum da birşey olucak diye yastık koydum yanlarına dönemeyince daha çok ağlıyor şaşıyorum bende 🤦♀️
Ipek1405 Yüz üstü yatsın bırsey olmaz zaten 8 aylık diyorsunuz benım suan 2 ay 15 gunluk yuz üstü uyuyor hep 2 aydır yzu üstü uyuyora