Sonbahar33 Merhaba, doğum yapalı 16 gün oldu. Doktoruma korse kullanabilir miyim diye sordum ben önermiyorum Spor yap kasları geriyor etkiliyor dedi. Kararsız kaldım zayifliyorum ama karnım olduğu gibi var şuan ne yapicam anlamadım
Nwn Sonbahar33 ben de doğum yapalı 14 gün oldu kullanacağım ben ilk doğumumda da kullandım rahat olmuştu
Leylaa_ Sonbahar33 53 gün oldu korse giyince aşırı baskı yapıyor çok ağrıyor bende giymeyi düşünmüyorum spor salonuna başlayacağım büyük ihtimalle 5 ay sonra
Cheddar Sonbahar33 benim doktorumda önermemişti kullanmadım. Mekik ve karın egzersizleri işe yarıyor 2 yıl oldu doğum yapalı çoktan eski halime döndüm 😊
Minikegem21 Sonbahar33 ben termal tayt aldım çok işe yarıyor ne sıkıyor ne ağrıtıyor çok güzel 1 ay 28 gün oldu sezeryan olalı son 28 gündür günlük yürüyüş ve sıkı pilates yapıyorum şuan gören herkes 2. Doğumum olmasına rağmen vücudumun sıkıldığını ve göbeğimi nasıl erittiğimi soruyor. YouTube den ebru şallının sezeryan sonrası göbek eritme videosunu hergün yapıyorum 😂 inanın çok faydası var. Zorlanmazsanız yapın derim.
Minikegem21 Sonbahar33 kendini çok yorma şuan 1 ay bekle ama şuan bol su (ben günde 4 lt su içiyorum) ve hergün yürüyüş yap sonra ufak ufak başla
Melin16 Sonbahar33 evet ama sporda 6aydan so ra baslayabılıyoruz sezeryansa doğum ne yazıkki ya simdilik erken çözüm korse bende kullanmayı düşünüyorum da 15gün oldu doğum yapalı bakalım bu sıcaklarda nasıl olcak.
Sonbahar33 Melin16 Sizinle aramızda 2 gün var 😊 ben bugün külot korse taktım önemli olan karnım şuan için. Çünkü kalacak gibi . Dediğiniz gibi spor için daha var. Korse için erken mi sizce ? Eşim takma doktoru dinle diyor ama korseye inanıyorum da
Melin16 Melin16 Ben sıcaklarda cesaret edip takmadım daha 🙂 ama ablam ben ilk haftadan taktım diyor korseyi. Bence erkenlik geçti ya yani benim bi sıkıntım yok çok şükür 🙂