Busegokce Ya kızlar 1 haftadır şiş bademcikle geziniyorum. Dişim de baskı yapıyor. Reglim diye ilaç da içmedim, hastaneye de basit şey için gitmek istemedim. Ama ağrısından su bile içemiyorum. Evde yapabileceğim tesiri hemen gösterecek tarifler var mı?
Linamommg Busegokce bogaz agrın varsa hemen gecmesını ıstıyosan eczanrden bogaz pastılı al yarın seker gıbı emıyosun rshatlatıyo hemen gecırıyor lımon portakallısı yırmı bes tl fslan hemen gecer
Barlasb10 Benim de dün başladı ballı süt içtim o biraz iyi geldi babam da bal zencefil zerdeçal ve karabiberi karıştır onu ye dedi yaptım biraz iyi gibi ama
Busegokce Barlasb10 Evde bir tek zerdaçal yok ama olmadan da birazdan deneyeyim geri kalaniyla. En azından mikrobu kırar. Geçmiş olsun çok🙇🏼♀️
Busegokce berenduha Öksürüğüm yok sadece sigara içtikten sonra bir gıcık oluyor saniyelik o kadar. İnanilmaz koca şişede buzlu su içiyorum her sabah uyanır uyanmaz onun da etkisi diye düşündüm. Bir de banyo yapıp rüzgara karsi uzanıyorum hep. Asla covid olayını düşünmek istemiyorum şükür hiç olmadım ama..🥺
Busegokce berenduha Size de çok geçmiş olsun🥺 Sıcak birşeyler tüketin bir nebze de olsa yumuşatıyor. Test falan yaptirmadiniz dimi siz?
Busegokce Perimasali Yani içen içiyor tabi. Ama ben antibiyotik veya herhangi ağrı kesici alinca adetim kesiliyor. Ondan dolayı içmiyorum
berenduha Busegokce ay hayır bebeğim 3,5 aylık çok küçük onu hastane ortamına sokmak istemiyorum eşimle de ayrılığın eşiğindeyiz kimseye bırakamıyorum 😒
Busegokce berenduha Dinlenin bol bol o halde. Başka belirtiniz yoksa havalarda olabilir geceleri serin gündüz çok sıcak. Terleyip sogumaktan da üsütmüş olabiliriz. Hemen covid diye bakmak istemiyorum olaylara Allah korusun
Busegokce Linamommg Hiç aklıma gelmedi tüh ya. Evet pastil daha etkili oluyor. Teşekkür ederim nöbetçi eczane var mı bakayım
Fitifiti Boğaz ağrısına ada çayı ve organik sirke şifadır.Bayağı etkilidir,deneyin isterseniz. Çok geçmiş olsun
Busegokce Fitifiti Sirkeyi sek mi içiyoruz peki? Hem diş ağrıma da iyi gelir belki. Çok çok teşekkür ederim🤍