cby23 kızlar merhaba, özel sektörde calısıyorum gecen hafta doğum yaptım toplam ne kdr süre süt iznimiz oluyor toplu kullanmak istersek kaç güne denk geliyor bilenler yazabilir mi , tesekkurler sımdıden 🌸
Eymencvk cby23 merhaba bende özel sektör çalışanıyıö pandemi dolaysıyla vermedilee benim süt iznimi toplu vermediler onu şirket ayarlıyoe saatinizi vs ücretsizden sonra kullandgnzda bitince iş başı yapmanız gerekşyor ben şimdi 4 ay 1,5 saat süt izni kullanıcam birde yemek izniö var toplamda 4 ay 3 saat hergün iznim olcak parasınıda alabiliyorsunuz izn olarakta ücretsiz cıkmazsanız toplmda 2 ay eder muhtemel ama direk doğum iznine cıktıgınız aydan itibaren izinde sayılıyormusuz fazla bişy etmez galba en iyisi çalıştıgnız yerle konusup bilgi almak
Gulcan1402 cby23 merhaba 16 hafta yani 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz çıkabilirsin izne iş başı yaptığında ise 1 yaşına kadar günlük 1.5 saat süt iznin oluyor istersen haftada 1 gün izin olarak kullanabiliyosun onu ben öyle kullanmıştım
EsmaAtlas cby23 170 sağlık bakanlığıjı ara canım rapor bitiş tarihine kadar toplam 112 gün iznim var doğum öncesi ve doğum sonrası 4 aya denk geliyor ayrıca 180 gün de ücretsiz iznin var. Sonrasında doğumdan itibaren de 1 yıl toplam süt iznin olacak yani bebeğin 1 yaşına girene dek haftalık çalışma saatin 45 saat olmayacak örneğin sabah 8,30 başlıyor 18:00 da iş bitiyorsa benim iş yerimle olan anlaşmama göre sabah 8:30 akşam 17:00 çıkış ve cumartesi pazar izin