ikibabybirmom Kızlar bebeğim bugün 2.ay aşısını oldu hemşire ateş yapabilir eğer olursa bir çay kaşığı calpol ver dedi 1 saat önce ateşi olunca verdim 10 dakika sonra kustu kusmuğuda calpol kokuyordu hala ateşi var acaba kustugu için ilacı çıkarmış olabilir mi bide ateşini koltuk altından mı kulaktanmi olcülmeli kaç derece olmalı
JackDaniels ikibabybirmom İçtiği ilaç yeter ona. Kolaltından her zaman daha yüksek çıkar ateş. En sağlıklısı temassız aletle ölçmek alın ve boyundan
Patilimom ikibabybirmom soyun bebeğinizi ve ılık bezle koltuk altını kasık aralarını silin serinletin ama soğuk bezle değil soğuk bez daha sonra ateşi daha fazla yükseltir.
Muru ikibabybirmom merhaba biraz bİzde de huysuzluk ve hafif ateş yapmıştı ben fitil istemiştim, paronax S 8 saatte 1 veriliyo çok iyi gelmişti ama calpol kullanmadım
Cigdemsrc Ben koltuk altından ölçüyordum sağlık ocağında 37.5 olunca ver demişlerdi ama hatta burda bi post açmıştım bazı anneler 38 olunca verdiğini söylemişti
ikibabybirmom JackDaniels Ya şuan evde tekim 3 yaşinda oglum var bide ikisi ile birlikte gidip almam çok zor eşim şehir şoför şehir dışında napcagimi bilemedim koltuk altından 39 ölçüyor kulağından 39.1 yuksekmi acaba ya calpol vereli 2 saat oldu nerdeyse düşmesi gerekmezmiydi
JackDaniels ikibabybirmom Evet düşmesi gerekirdi. Paranox s fitil var mı elinizde? Yoksa 3 saatte bir calpol verebilirsiniz. Ilık duş aldırın ama kesinlikle soğuk olmasın su
ikibabybirmom JackDaniels Fitilim yok o zaman ben 1 saat falan sonra calpol vereyim bidaha duş aldiramadim su deymesin dedi hemşire 3 gün. Sildim vücudunu üzerinde sadece çıtçıtlı atlet var cikarsammi onuda
Elfsev Biraz yüksek kıyafetlerini çıkarın bezle kalsın calpol en az 4 saatte bir veriliyor 2 saat sonra biraz daha verebilirsiniz düşmezse
ikibabybirmom Elfsev Çok tesekkur ederim öyle yapayım cikardim üzerini şuan şimdi yine koltuk altından ölçtüm 38.5 düşecek galiba yava yavas
YazarAnne Benim kızımda da ateş yaptı. Tam ilacı verecekken kusmuştu. Kustuktan sonra birazda olsa rahatladı. Belki sizinki de öyle olur. Ama ince giyindirin, su ile yüzünü falan yıkayın arada. Çok geçmiş olsun 🙏🏼
Elfsev ikibabybirmom bir kaç saate düşer üzerini kalın giydirmetin ateşini sık ölçün gece de üzerini ortmeyin tek kat giydirin calpol 1-2 defa daha verirsiniz sabaha tamamen geçer inşallah.