Volmine Kızlar oğlum az önce pili yuttu babasına çocuğu bıraktım . Yanında oynuyordu küçük mim piller var ya obalardan yutmuş olabilir. Pil nerde dur soruyoruz ağzını gösteriyor . Şimdi ne yapmam lazım
17062019 Volmine Çok acil bir durum pil tutması lütfen ama lütfen hemen hastaneye götürün. Pilin içindeki maddeler aşırı zararlı
Volmine ikibabybirmom Momkids Cheddar 17062019 Nohutannesi ikibabybirmom Mommysharkdoodoodoodoo SedaMeyra GoGirl Annesirintugceuzun NefesMaviDeniz Can_can Metesmom Bualemdeyeniyim habibe_kzlkaya dehsetulvahset Yusufali06 asz Mys01-01 Dn123 Dn123 GoGirl Dn123 Zalimsin Xyz26 Melekkerem Mom987 Melekkerem GoGirl Pembepanterr Melekkerem Morfrenk Mom567 Mom567 Derinn97 Quinmom FHKK Bebekcik2406 Yigit-polat0102 Denizata Miniminnak22 Dasbaby Bellatrixxx Deletedmom4444 Mom7262 1lina1anne theGunes Xyz1234 annesinin_kizi Kubra7166 gulse_uyak neslihan-87 Birkoalaanne Annesininnkuzusuu Astalavistaaa OzgeOzkan TheLatte Marjinal_Anne2 mertinannesi_ Ozge00 GokSuM Muratinannesiiii Kızlar akşam yazmıştım pil yuttu diye ver tam üç tane piş yutmuş röntgende gözüküyor. Cerrah bekleyeceğiz dedi kakasında çıkacak dedi . Herkes ayrı ayrı yazmış çok çok teşekkür ederim . Allah razı olsun. Şimdi bekleyeceğiz iki gün sonra röntgen çekilecek çıktı mı ? Bir bağırsakta ikisi midede şuanda . Eşimin hep suç yanımdan alıp kaçtı diye diyorum . Nasıl izin verdin ben yemek yapıyordum. Ağzındaydı almamış çocuğun gösterdi pil nerde direk ağzını gösterdi zaten dua edin ne olur hemen çıksın . Birde çok kaka yapan bir çocuk değil 3 ,4 bir yapıyor . Şimdi bokunda afedersiniz bekleyeceğim inşallah gelir .
Nohutannesi Volmine koşun hemen koşun. Güncel annenin instagramda boyle bir paylaşımı vardı sonuç çok kötü. O nedenle hemen koşun
Mommysharkdoodoodoodoo Çok acil hemen gidin sakın beklemeden pil en tehlikelisi nolur herkes dikkat etsin
Melekkerem GoGirl beni oğlum bugün kalem pili yalamışti ağzına sokuyordu son anda yakaladım ama yalamış bayağı bi sknti olur mu acaba
NefesMaviDeniz Volmine Allahım sen koru yavrumuzu hemen hastaneye koşun inşallah yutmamıştır dualarımız sizinle🙏🏻
dehsetulvahset Volmine canm pil cok tehlikeli bi videoda izledim etin uzerine koyuyorlar bildigin yakip eritmeye basliyo sakin bekleme hemen git doktora
Yusufali06 Volmine hemen hastaneye gidin çok acil. Arkadaşımın oğluda o pillerden yuttu röntgende para sanmışlar dışkıyla çıkar diye beklediler ama pil yemek borusunu yakmıştı 😱