Oyku-Arden Selamlar. Bebekleriniz 2. Ay aşısını olduktan sonra neler yaşadınız? Huzursuzlukları ne kadar sürdü? Benim bebeğimin 2 gün oldu, git gide daha da arttı huzursuzluğu. Uyuyamıyor.
A_s_e_l Oyku-Arden calpol verdin mi canım ebe ateşi çıkarsa calpol ver dedi ates çıkmadı ama ortalığı yıktı 6 saat emmedi uyumadı en son calpol Ağrı’da kesiomus aldım verdim agrısı gitti bileydim önce alırdım diyip pişman oldum
miniginannesi20 Oyku-Arden 3 gün ateşiyle uğraştım. Mahvoldum artık. Şükür bugün iyiyiz. Allaj yardımcınız olsun. Minik bedenleriyle ağrı çektikleri zaman dayanamıyorum resmen
Minikkkuss Çarşamba sabah olduk aşımızı ilk gün aşırı huysuzdu dün ve bugün yine huysuzluğu var ama ilk gün olduğu kadar değil
Oyku-Arden Minikkkuss Biz de çarşamba olduk, ama git gide arttı. Uyuyamıyor 😔 Umarım ikimizinkinin huysuzluğu da biter bir an önce.
Oyku-Arden miniginannesi20 Çok sevindim sizin de iyileşmesine, biz de iyileştik çok şükür 🙏🏻 Ben de hiç dayanamıyorum gerçekten, o ağlamaların ağrı olma ihtimali insanın içini parçalıyor 😔