Mjgn51 ben salı günü başladım başlamadan önce lazımlığını biliyordu çiş nereye yapılır hepsini öğrettim ve bezini çıkardım ilk gün 2 kez lazımlığa yaptı ve bir kez klozete kakasını yaptı geri kaln çişini hep kaçırdı 2.günde öyle ve hala öyle şuan 20 aylık ve 5 aylık bir kzım var eğer kızım olmasa belki hiç kaçırmaz çünkü tuvalet yaptığı saatleri ezberledim götüyorum bazen kızımı emzirirken geliyor ve yetişemiyorum kaçırmalar bu yüzden oluyor bazende kendi bilerek yapıyor ama alışıcak zamanla mesela dün bir cesaret çarşıya çıktım eve gelene kadar yapmadı çişinin olduğunu söyledi ztn eve gidiyorduk hızlandım yarım saat tuttu ve eve girer girmez tuvalete koştu bu olaydan gerçekten tutabildiğini ve nereye yapıcağını bildiğimden iyice emin oldum ne kdr böyle olsada yeni bir alışkanlık içindiler ve kaçırma muhakak oluyor gecede 2saatte bir çişe kaldırıyorum onada alıştı dün gece kendi kalktı Hiçbişey için geç değil bence sadece çok sabrlı olmanz lazım pes etmeyin ve sakın geri bez bağlamayın evdeki tüm halıları kaldırdım o işedikçe ben siliyorum elbet öğrenecek alışıcak kolay bişey değil