Tazemomy Arkadaşlar 13 günlük oğlum kaynanam sen şireli seyler yiyosn ondan öle oldu çocuğun gözü dedi fakat inanasim gelmedi neden böyle sizce diğer gozu böle degl norml [url=https://www.hizliresim.com/bs8zh6v]
-erCansu- Tazemomy yemekle ne alakası var yahu göz yaşı kanalı tikalidir ılık su pamukla temizleyin doktora gidin
Mombaby123 Tazemomy hiç alakalisi yok olsa benim kızımda da olurdu ki çok aşırı yememe rağmen siz göz doktoruna götürün
Utkucan Tazemomy hiç ilgisi yok göz yaşı kanalı tıkalı göz akmış oda kurumuş doktora gidin krem veya damla verir 3,4 günde geçer
HatunKisisi Tazemomy yenidoğanlarda oluyor gözyaşı kanalı tıkanıklığıdır ılık sulu bezle silin temizleyin aktıkça, doktora gösterirseniz damla ve masaj önerecektir geçmiş olsun. Kızımda da vardı ilk bir ay sonra geçti
Hirasibel Geçmiş olsun göz yaşı kanalları tıkalı yeni doğan bebeklerde sık görülüyor göz doktoruna gidin size masaj vercek onu uygulayınca gececek gecmezse eger 1 yaşında küçük bir operasyon oluyor bizdede oldu masajla geçti şükür
Bebegimm1 Tazemomy doktorunuza danisin mutlaka ama sütunuzu falan damlatmayın süt mikrobu besler goz yası kanalı tıkanikligidir masaj ve damlayla geçer siz doktorunuza sorun mutlaka yemekle gözün ne alakası var 🙄
Burcinisp Tazemomy benim kızımda da oldu yeni doğduğunda. Ben çayla sildim, çapaklardan güzelce arındırdım. Benim ki geçti ama sizinki yoğun görünüyor. Lütfen doktorunuza danışın. Damla ile düzelir hemencecik Allahın izniyle