deryata Merhaba kızlar🌸 Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir doktor var mı. Uzun uzun muayene eden, kan testlerini düzenli aralıklar ile yapan, istediğimde ulaşabileceğim, doğru ilaç tedavisi yapan bir doktor arıyorum ☺️ acaba çok mu şey istedim 🤓
Fatma69 deryata ben sutlucede bi doktor buldum ona gidiyorum doktorun en guzel ozelligi tahlilsiz herseyi anlamasi 🤣ilaclari zatn nokta atisi oglumu da iyi tanidigi icin ilaclari birebir ozel yazanesi var
boncukhaniminannesi deryata nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama doktor Şenay hanım var şuan boşta devletten istifa etti bir kaç haftaya Esenyurt medihause hastaneye başlayacak kendisiyle 2 sene çalıştım . Çalıştım diye demiyorum çalışırken bile hastalar ne zaman msj atarlarsa geri dönüş sağlardı başka doktorlarla da çalıştım ama hiç biri onun kadar ilgili sabırlı değildi .
Caganege deryata @Taze1mom bende kendisine gidiyorum gayet memnunum kontrolleri o kadar güzel ve sakin yapıyor ki bebek ürkmüyor bile. Herşeyi ayı ayına kontrol ediyor ve istiyor. Kişisel telefon vermiyor sanırım ama ben hastaneden arayıp asistanına ulaşıyorum. Çokta memnunum. Çocuk doktoru bulmak zor.
Taze1mom deryata evet kesinlikle uygun, muayenede 30-40 dk kalıyoruz, 3 ayda 1 tahlil yaptırıyoruz (kan/idrar/vitamin), numarasından istediğimiz zaman ulaşabiliyoruz mesajlara çok hızlı dönüyor hatta ve muayenede sizinle de sohbet ediyor görüşülmeyen ay gün nasıl geçti neler yaptınız hangi etkinliklere yoğunlaştınız vs vs
Fatma69 Selin28 ahmet asal bademlik camii karsisinda sůtlůcede para goz bi doktor degil muanae ucreti de cok uygun en son 150 tl ydi
deryata boncukhaniminannesi soyismi nedir şenay hanımın. araştırmak için soruyorum da. cevabınız için teşekkür ederim
Taze1mom Caganege kişisel telefonunu veriyor biz de var aslında ☺️ Ama dediğiniz gibi asistanından da ulaşmak kolay 🌸
Tosbikimm deryata Medipol megada Remzi Erkesime gidiyoruz çok memnunuz. İyi, ilgili bir doktor. İstediğimizde ulaşabiliyoruz, hiçbir sorumuzu cevapsız bırakmıyor sağ olsun.