cicekbahcem Sevgili anneler , göz teması dediğimiz şey tam olarak ney, konuşurken sizin gözünüze bakması mi?
Ygtakn cicekbahcem konusurken gözüne bakması sonra bi nesneyı saga sola yukarı asagı götür bakıyor mu
cicekbahcem Ygtakn üç gün sonra iki aylık olacağız, konuşurken her zaman olmasada yüzüme gözüme bakıyor, nesne takibi her zaman yok koyu renklerde var daha doğrusu
demirboy cicekbahcem canım daha çok küçük bebeğin benimki de her zaman bakmazdı henüz görmeleri bile tam gelişmiyor. Endişe etme 🌸
Ygtakn cicekbahcem annesi daha cok kücük bence ondan kaynaklı diye düşünüyprum ben geme doktora sorun kontrole gittiğinde ama bence tam temas için cok kücük
cicekbahcem demirboy bende öyle düşünüyorum ama şükür ki göz göze geldik geçen haftalarda hiç bakmıyordu, sanırım günden güne artacak
cicekbahcem Ygtakn tam temas dediğimiz şey ne tam olarak onu bilmiyorum ki , konuşurken gözüme bakması ise çok şükür yapmaya başladı bir haftadır
Ygtakn cicekbahcem annesi konusurken sana bakıyorsa sıkıntı yoktur tam temas sürekli gözü ile sizi izlemesi bakması falan o da bebegınız daha kücük oldugu için yapmaz
cicekbahcem Ygtakn sürekli izliyor desem yalan olur,ama göz göze gelip bakışıyoruz çok şükür ilerleyen zamanlarda sürekli takip de olur inşallah