Ezgicetiinn Arkadaşlar selam , çok yakın cocukluk arkadasimin kardesi kanser hastasi henuz 10 yasinda dolabinda onceden sagilmis sutu olan var ise benimle iletisime gecip bana ulastirabilir mi ?
Gulom34 Ezgicetiinn çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin postunuz yukarıda kalsın yardımcı olacak annelerimiz vardır 🌸
Gamze0677 Ezgicetiinn geçmiş olsun inşallah yardımcı olacak annelerimiz vardır 🙏🏻🙏🏻 Nerden olduğunuzuda yaz istersen canım 🙏🏻🙏🏻
Ezgicetiinn Ufak bor cocuga yardim edecek yok mu cidden ya hepiniz annesiniz hepinizin yavrusu var yazikdegil mi ??
Babe Ezgicetiinn benim sagilmis sutum yok 😢 ayrica Bursadayim instagramda paylasim yapip yayin istanbulda olan birilerinden yardim isteyin Allah sifa versin Allah yar ve yardimciniz olsun 🙏
Ezgicetiinn Babe amin kuzum cok sagol yaptim ordan da paylasim insallah cikar ya bende sagdiklarimi vericem
Kalbimm Sagilmis sütüm malesef yok ustte kalsın insallah yardim edebilecek biri çıkar Allah im acil şifalar versin
SevcanEbrar Sağılmış sütüm yok malesef postunuz altta kalmasın diye yazıyorum. İnşallah bir an önce bulursunuz 🙏🏼