Erayalpp 1 aylık bebeğim çok capaklanma oluyor bir gözünde ama sadece neler yapabilirim bilgisi olan varmi?
egelsenkonuss Erayalpp Pamuklu mendille siliyorum duş aldiriyorum sürekli başka önerisi olan varsa bekleyim burda
Oykuaygun Erayalpp ben ilk olduğunda sütümü damlatıp (göz kapağına) hafifce siliyordum. Bide çayla denedim birkaç saat faydası oldu sadece. Göz damlası kullandık sonra öyle geçti Erayalpp
Black_ Erayalpp bebeğim 4 buçuk aylık doğduğundan beri ara ara oluyor. Doktor gözyaşı kanalının tıkalı olmasından olduğunu söyledi masaj yap yaşına girmeden geçer dedi
erva28 Erayalpp göz yaşı kanalı tıkalı bizde de doğuştan göz pınarlarına 4×15 kere masaj yapılacak çayla geçmiyor malesef eğer tıkanıklık varsa.. göz doktoruna götürün derim.. çapaklanan gözün pınarına burun kemiğine doğru hafif hafif baskı yapılıyor bunu görüp öğrenseniz daha iyi olur
Ganime27 Bu durumu benim kadar yaşayan yoktur doktor en son ameliyat dedi…gmz damarları tıkalı dedi.. sonra aile hekimimizin tavsiyesi üzerine çayla sildim tampon yaptım bir iki haftaya kalmadı geçti inanın
Ganime27 Ganime27 valla biz son careyi çayda bulduk umarım sizede fayda eder bi deneyin demlenmiş cayı ılık bi şekilde pamukla tampon yapın düzenli
buselidunya Erayalpp Sadece göz masajı ile geçiyor, kızım da 1 aylıkken sürekli oluyordu aynı şekilde bu masajla geçti
Eymencvk Erayalpp doktora giidn damla beriyor birde masaj yapın kanal tıkanıklığı oluypr o aylarda benmde oğlumda vardı geçiyor geçmiş olsun ❣️