A_s_e_l Kızlar help mi canım acıo bugun bel agrısıyla kalktım tam popomum çatalındaki kemik elime gelio ve cok acıo oturamıyorum 3 aylık kızçem var bugun zar zor uyuttum emdirdim basına gelen varmı kemiğim çıkmıs dısarı
bilgemira A_s_e_l ya dogumdan sonra benimde.oldu helede sert biryere oturunca yerimden kalkamiyorum dogumdan sonra normalmiş ama dr de kayma olur dedi ama bebekten hastaneye gidemiyorum bende napacam sasirdim
Mom62636362 A_s_e_l Simit şeklinde yastıklar var, onlara oturmalısınız iyileşmesi için, çatlamış olabilir
5-cocuk-annesi A_s_e_l benimde öyle hele uzaninca sabahları kalkamıyorum bir yerlere sallanin derler ben yapamadım bide diyorlar sabah ilk yatakta kalktığında oturarak iyice başını bacağının ortasına iyice egdirecen faydası var
Mom62636362 A_s_e_l Evet o maksatla da kullanılıyor. Çocukken kuyruk sokumu kemiğimi çatlatmıştım ondan kullanmam gerekmişti. Doğum esnasında da orası çatlayabiliyormuş
5-cocuk-annesi A_s_e_l anladım canım inşallah geçer bir yöntem daha var onu yaparmisin bilmiyorum kaç kilosun şuan