Eliffffffffffff Bebeğim 7 aylık. Demir içeriği yüksek olduğu için semizotu vermek istiyorum. Ne şekilde verebilirim?
Cnkbkt27 Eliffffffffffff blenderden geçirip yoğurda katıp verirdim ben bayılarak yerdi. Yada bi tencereye minik minik doğranmış semiz otu ince bulgur ve biraz zeytinyağı koyup suda iyice çekene kadar bekletir öyle yedirirdim. Bayıla bayıla yerdi ve çok zengin bir besin 🤗
Merlinlin Eliffffffffffff benimki de 7 aylık olmak üzere günlerdir semizotu arıyorum bulamadım inanır mısın. Bulsam buharda haşlayıp verecektim 🥲
Eliffffffffffff Cnkbkt27 ben her şeyi vermek istiyorum ama ağzını hiç açmıyor. Her şeyi çok özenerek yapıyorum, vitaminli beslenmesini istiyorum ama çok sıkıntı çekiyoruz. Bana verebileceğiniz öneri var mı ? 7 aylık
Eliffffffffffff Merlinlin evet ben de kolay bulamıyorum. Mevsimi olmasına rağmen hem de çok ilginç. Dün gezmediğim yer kalmadı en son bi yerde buldum çok sevindim
Bebegimm1 Eliffffffffffff yarım demet semizotu Kucuk yarım patates Kucuk yarım soğan Kucuk yarım havuç 1diş sarımsak Zeytinyağ Ben corbasini yapip veriyorum ve bu corbaya bayiliyor 😊 semizotunu en son koyun besin degeri azalmasın ben suda pisirip blendır yapıyorum😊
Dn123 Eliffffffffffff semizotu yemeği şeklinde Semizotun7 yogurtlayip verebilirsiniz. Benimki hic bir şekilde yemeyince ben dün makarna sosu yaptım semizotu ispanak maydanoz falan
Eymencvk Eliffffffffffff püre şeklinde verebilirsin canm genelde yoğurtla güzel olur ama demir için yoğurt olur mı bilmem