Melekkizimmzeynep Biraz önce okuduğum ülkemiz yanıyor postunu neden kaldırdınız sebebi ne çok merak ediyorum bu moderatorler ne ayrımı yapıyorsunuz ülke çalkalanıyor kimsenin gıkı çıkmıyor burda 2 .3 yorum yapınca ne olacak sanıyorsunuz anlamadım
ZehraSareMom Melekkizimmzeynep İş siyasete dökülüp kargaşayı önlemek amacıyla kaldırılmış olabilir.🤷🏼♀️
Yelda35 Melekkizimmzeynep biride çıkıp demiyor terör örgütü kundak yaptı diye. Ne hikmetse kendi kendine çıktı. Hadi onu geçtim ülke yanarken düğüne giden bir Başkan 🤦🏼♀️
Melekkizimmzeynep Necla61 gerçekten bi dur denmeli o kadar yeşillik alanlar hayvanlar insanlar evleri ocaklari mahvoldu şimdi yaz idare ederler bi kaç ay içinde evleri yapılamaz yada bir yere yerlestiremezlerse napacak bu kadar insan
Melekkizimmzeynep Vangulu16 siyasetle ne alakası var yanan yerin biri sağ biri sol parti yada a parti b parti istediğimiz kim yaptıysa bulunması ve artık olmaması
NaimeYilmaz Melekkizimmzeynep Neye yorum yapamıyorsunuz anlamıyorum ki sizi. Dünden beri bir sürü post açıldı zaten duruyor gündem etiketinde.
NaimeYilmaz Gerçekten hayret edilesi şeylere şahit oluyorum. Bundan sonra bu şekilde postlara cevap yazmamayı tercih edeceğim. Eğer bir sorusu olan varsa özel mesaj atsın lütfen.
Melekkizimmzeynep NaimeYilmaz ben hayret ediyorum asıl silindi yazıyor moderasyon yazıyor sonra yazı kalkıyor oyun mu oynuyorsunz anlamadım gerçekten
2papatya Melekkizimmzeynep adınızın yerinde silindi yazıyorsa eğer o genel sistem hatası bazen adınızın yerine silindi yazıyor ama post ve yorumlarınız duruyor geçenlerde bununla ilgili açıklama yapılmıştı burda