Annedeolduk_01 3 aylık kızım var doğduğundan beri molfix bez kullanıyorum. Allah’a şükür hiç pişik olmadı ama iz çıkarıyor ve sızdırıyor. Hangi markaya geçmeliyim geçersem pişik olur mu kafam çok karışık
Hilal_esra Annedeolduk_01 küçük bir paket alın sleppy kullanıyorum doğdun dan beri çok memnunum denemeden öğrenmezsiniz deneyin olmasa başka marka alın ıslak mendilinide kullanın
Deletedmom0099 Annedeolduk_01 iz ve sızdırma varsa bedeni küçük geliyodur bende 13 aydır molfix kullanıyprum öyle olduğunda beden değiştiriyorum kaç numara kullanıyosunuz bebeğiniz kaç kilo
balyanakannesi2 Annedeolduk_01 bende primadan molfixe geçtim kullandığım bezin bi numara büyüğü daha yokmuş. Prima günlük rahatlık kullanıyordum ben çok memnundum. Bize de sleepy çok sızdırdı ondan hiç memnun kalmamıştım. Deneye deneye bulucaz hepsini
Rikaa Annedeolduk_01 baby turco dogadan kullanin iyi ki diyorum. Prima sleepyden sonra cok cok iyi geldi. Bizde pisik yapmisti digerleri bebegimin cildi cok hassas oneririm.
changeyourlife Hilal_esra bende sleppy kullanıyorum doğduğundan beri pişik olayı falan hiç olmadı ama bazen iz yapıyor sizde de oluyor mu
Hilal_esra changeyourlife hayır olmuyor çok şükür sleppyde hiç sıkıntı yaşamadım sıkı bağlıyorsunuzdur belki ondan olabilir
Annedeolduk_01 Deletedmom0099 bebeğim 6 buçuk kilo molfix 3 numara kullanıyorum 4 9 kilo olan küçük gelmiyo aslında ama bilmiyorum niye böyle oluyor
Deletedmom0099 Annedeolduk_01 bacakları topluysa 4 numara olabilir benim kızım 7 kiloya yakınken 4 numaraya geçtim bacakları tombuldu cünkü