Nenvarkuzum Mutfakta yer için granit fayans kullanan varsa resim atabilir mi bizde yaptırmayı düşünüyoruz seçemedik hangisi güzel durur diye kararsız kaldık sizler atarsanız en azından görsel olarak nasıl durduğuna bakıp karar verebilirim yardımcı olurmusunuz
Beyzza Gulsen4224 bizimki krem beyaz gibi cidden çok güzel ferah ama değiştirmeyi düşünüyorum . çünkü aşırı tozu belli ediyor yani evi süpürüyorum arkamı dönüyorum tek tük siyah şeyler gözüme batıyor
Nenvarkuzum Gulsen4224 bende beyazdan yanayım ama böyle desenli olanlar hoş duruyor o kısmına karar veremedim ☺️
Nenvarkuzum Beyzza evet beyazında öyle zorluğu var ama evim sadece sabah güneş alıyor iyice karanlık olmasın istiyorum ev
sedaomur26 Beyzza Sizi en iyi ben anlarım. Bende bıktım tükendim artık bu beyazdan mahvoluyorum sürekli kirli tozlu gibi duruyor
Gulsen4224 Beyzza anlıyorum cnm zor oluyordur gerçekten de sürekli bi silgi istiyordur ama dediğim gibi ferah göstermesi de ayrı bi hoş 🙈
Nenvarkuzum cikolatali_waffle evet desenlilere baktım bende ama karar veremedim çok seçenek var buradaki anneler belki kullanıyorsa resim atarlar
Nenvarkuzum Gulsen4224 ev inşaat şuan desenli yapmışlar ama bu kadar kötü bişey görmedim hayatımda daha güzel bişey beklemiştik yapmamışlar bizde değiştirelim dedik
Beyzza Gulsen4224 evet gerçekten hoş benim halılarımda açık renk böyle insanın içi açılıyor ama uzaktan bakınca 😁 yakınlaşıp tozları görmemek lazım 😂
Gulsen4224 Beyzza ahaah😅😅diyorsun yakından bakmak 🚫 yasak 😅ama güzel durmuştur ya bende daha oturmadım ama eve gidip geliyorum toz oluyor o zmn sürekli sileceğim galiba