Damlaalmirammm Merhaba kızlar 3 aylik kızım var ve kalca kemiginin biri tam gelişmediği için ayaklari sabit tutan bir korse bagladilar bir hafta oldu ve cok huysuz ... sorun su kızım anne sütü alıyor ve galiba kabiz 3 4 günde bir kaka yapıyor olduğundan katı bir sekilde bana önerisi olan var mi ? 😕
Ozge_AyazEfee Damlaalmirammm zeytinyağında başka Bi fikrim yok maalesef. Ama bilenler, fikri olanlar çıkacaktır umarım, geçmiş olsun 🌸
Melekannem Damlaalmirammm 3 - 4 günde bir yapması normal anne sütü alan bir bebeğin Fakat dışkısı çok sert ise bilemem 🤷♀️ Rabbim şifa versin
Rabisss Damlaalmirammm anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar müdahale etmeyin diyo doktorlar ama eğer çok rahatsızlık veriyosa zeytinyağını deneyin. Kansuk gliserin fitili koyduğunuz gibi yapıyo kakasını ama bi doktor tavsiyesi olmadanda kullanın diyemem açıkcası.
Nehirkayra Damlaalmirammm avuc ortasi kadar 2 dilim balkabagini sutle kaynat istersen seker ekle ye sutunden bebege geciyor hemen rahatlar bebiş balkabagini buzluga atip ihtiyacin olfukca bu sekilde yap cok rahat eder bebegin
Zeynep2304 Canım gleserin diye bir fitil kullanıyorum doktor verdi bitkisel ilaç özelliği yok kakasıyla çıkıyor bir araştır istersen
Adammm Canım sabahları bir çay kaşığı zeytin yağı içir.çok faydası oluyor ama 3 4 gün çok bi süreç değil 10 günü geçerse ozaman bi doktora götür derim
Ezgicetiinn Kızlar selam , bi arkadasimin kardesi kanser hastasi dolabinda sagilmis sutu olan , yada sagip vermek isteyen olur mu acaba ? Ben sagdiklarimi verecegim. Sizlerde Allah rizasi icin yardimci olmak ister misiniz ? İstanbul umraniye de oturuyorum.
Rabisss Ezgicetiinn geçenlerde bununla ilgili bi post açılmıştı İstanbul içi sütünü vermek isteyen anne vardı bi arayın isterseniz. Rabbim şifa versin inşallah