Cananby Oğlum bugun 5aylık oldu ve kabız malesef gunde bırkere ben yaptryorum zorlada olsa zeytin yagı makattan sıkıyorum bırazcık bır cay kasıgı da verıyorum m oyle yanı ama buna bır cozum olmalı artık yıprandım zaten uyku sorunu yasıyoruz bırde ustune sureklı ıkınma aglama ne yapıcam bilmiyorum…
Mom726373 Cananby doktorunuz ne söyledi, makata müdahale etmek doğru birşey değil. Sıcak su ile banyo yaptırın karnına tutun, masaj yapın, doktorunuz bağırsaklarına iyi gelecek damlalar veya şurup verebilir
Bahser61 Cananby Gün içerisinde yüzüstü yere bırakıp hareket ettirmeye gayret edin. Makata müdahale etmek alışkanlık yapabilir, müdahalesiz yapmayabilir bundan dolayı. Bir de makatta çatlak olabilir, oğlumda vardı çünkü. O da canını acıttığı için yapmama sebebi olabilir
Mlkmhrrm Cananby sıcak suyun içine oturtmak bağırsak hareketlerini arttırıyormuş banyo suyunun bir tık sıcağı suyu küvetine koyuyorum 5 dk kadar kalıyor gazını çok güzel çıkarıyor kakasını yapıyor hatta pişiğede ii geliyor denemenizi tavsiye ederim küçük olduğu için kovaya da sokabilirsiniz
Cananby Mlkmhrrm tabıkı denerim tek bakmak cok zor esım gorevde bulunduğum sehır de bır basımayım 🤦🏻♀️😶
Mlkmhrrm Cananby Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce düzelir yoluna girer tek olmak gerçekten çok zor